Gaid Stratejik Plan Çalışmaları

Genç Akçakoca İletişim Derneği (GAİD) stratejik planlama çalışmaları devam ediyor.

Gaid Stratejik Plan Çalışmaları
Genç Akçakoca İletişim Derneği İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Bilgin, Düzce Basın Birliği Başkanı Tuncay Türkgülü, Akçakoca Turizm Derneği Başkanı Cemil Gülez ve Akçakoca Çevre Dostları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Özdal Alas'ın da katılımıyla Akçakoca Milli Takımlar Kamp Merkezinde gerçekleştirdi.

Kahvaltı esnasında Akçakoca'daki temel sorunlar ve çözüm yollarına değinildi. Kahvaltı sonrasında açıklama yapan GAİD Başkanı Ümit Dursun Şenbaş "Akçakoca'nın sorunlarını çözmek için birlikte çalışmanın daha etkili olacağını ve de ilgili Sivil toplum Kuruluşu yetkilileri ile birlikte hareket etme konusunda karara vardıklarını, bundan sonra yapılacak ortak projeler ile Akçakoca'ya katkı sağlamak istiyoruz" dedi.

GAİD Stratejik Planlama Ekibi, bir süredir üzerinde çalıştıkları "Stratejik Planlama" çalışması için toplantı düzenledi. Yapılan açıklamada şubat ayı içerisinde GAİD Stratejik Planının hazır olacağı ve basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtılacağı belirtildi. GAİD Genel Sekreteri Murat Oymak yaptığı açıklamada "Bu tarz çalışmalar ile Akçakoca için örnek teşkil edecek projeler yapmaya devam edeceklerini" belirtti .