Üç Boyutlu Boyama Sergisi

Bursa’da ilk kez Osmangazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (OSMEK) tarafından düzenlenen "Boyutlu Boyama" sergisi Ördekli Kültür Merkezi’nde açıldı.

Üç Boyutlu Boyama Sergisi
Cama, kumaşa ve tahta yüzeye çizilen desene tüp boyalarla kontur çekilerek üç boyut kazandırılan eserler beğeni topladı. Sergide boyutlu boyama tekniği ile süslenmiş birbirinden renkli masa örtüleri, tepsiler, vazolar, ahşap ve cam aksesuarlar yer aldı. Bursa ' da bir ilk kez açılan Boyutlu Boyama Sergisi Bursalılardan da yoğun ilgi gördü. Ağırlıklı olarak çeyize yönelik eserlerin yer aldığı sergi özellikle kadın konukları etkiledi.

Sergiyi gezen Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, Sanatçı Nihal Pekçolaklar ' dan eserler hakkında bilgi aldı. OSMEK bünyesinde önemli bir el sanatını daha Bursa ' ya taşıdıklarını söyleyen OSMEK Sorumlusu Güler Nalbant, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ' ın büyük katkıları ve desteği olduğunu belirtti. Nalbant, OSMEK olarak 15 bin 557 kişiye kurs imkânı sunduklarını ve 417 kursiyerin de iş sahibi olduğunu kaydetti.
Sergi, Ördekli Kültür Merkezi ' nde 17 Şubat Cuma gününe kadar açık olacak.