Çocukların Kar Neşesi

Iğdır'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışını fırsat bilen çocuklar, ayaklarına taktıkları poşetlerle kayıp kar topu oynayarak eğlendi.

Çocukların Kar Neşesi
Tüm yurtta etkili olan kar yağışı Iğdır'da akşam saatlerinde başladı. Lapa lapa yağan kar, en çok çocukları sevindirdi. Kara hazırlıksız yakalanan çocuklar kayacak malzeme bulamayınca marketten aldıkları poşetleri ayaklarına taktı

Yaşları 7 ile 11 arasındaki minikler, karda oyunlar oynamak için fırsat kolladıklarını, akşam saatlerinde yağan karın kendileri için sürpriz olduğunu söyledi. Karı çok sevdiklerini ifadeden çocuklar, yurdun her yerinde karda oynayan yaşıtlarını televizyonda gördüklerinde çok imrendiklerini, şimdi aynı keyfi kendilerinin yaşadığını belirtti.
Kaynak: İHA