Başkentli Çocukların Çifte Bayram Sevinci

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kurban Bayramı’nda da geleneği bozmayarak, bayramı Başkentlilerle birlikte geçirdi, binlerce çocuğa top ve oyuncak dağıttı.

Başkentli Çocukların Çifte Bayram Sevinci
Başkan Gökçek, bayramın ikinci gününde Mamak ve Altındağ bölgelerinde kendisini coşku dolu alkışlarla karşılayan Başkentliler ve alanı dolduran binlerce çocukla bayramlaştı, hediyeler dağıttı, tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. Ankara’da çocuk olmanın ayrıcalığını yaşayan çocuklarla birlikte bayram geçirmenin mutluluğunu yaşayan Başkan Gökçek, alanı dolduran başkentlilere üstü açık otobüsün üstünden yaptığı konuşmasında, herkesin bayramının mübarek olmasını evlerinin şen ve bolluk içinde olmasını diledi. Gökçek, “Bayramların en güzel yanı çocukların sevindirilmesi küslerin barıştırılmasıdır. Bizde Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak her bayram olduğu gibi bu bayramda Ankara’nın dört bir yanındaki çocuklarımıza top ve oyuncak dağıtarak, mutluluklarına ortak oluyoruz” dedi.

BAYRAM HEDİYELERİ BAŞKAN GÖKÇEK’TEN Bayramlıklarını giyip hediyelerini “Melih Amcalarından” almanın mutluluğunu yaşayan çocuklar için, ilçelerde belirlenen farklı merkezi noktalarda güvenli ve herkesin hediyesini alabileceği alanlar hazırlandı. Bu alanlara ebeveynleri ile gelen kız çocuklarına çeşit çeşit bebekler, renkli toplar, badminton raketleri erkek çocuklara ise araba, futbol ve basketbol topu dağıtan Başkan Gökçek, kendisine balkonlardan, yollardan, lokanta ve kafelerden el sallayan herkesi otobüsün ön camından selamlarken, yol boyunca gördüğü çocuklara da oyuncaklardan hediye etti.

Başkan Gökçek, Başkentli çocukların bir yandan hediyelerini verirken, bir yanda da onlarla bayramlaşarak, hatıra fotoğraf çektirdi. Gittiği her yerde büyük ilgi ve sevgiyle karşılaşan Başkan Gökçek, kimi çocuğu kucağına aldı, kimine sıkı sıkı sarıldı, kimiyle de kısa sohbetler etmeyi ihmal etmedi

Kaynak: İHA