Maçın Ardından

Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay:-``Futbolun içinde olan şanssızlıklar bizi buldu``(görüntülü)GAZİANTEP - 29.

01 . 2012 - Spor Toto Süper Lig`de Sivasspor`u 2-1 yenen Gaziantepspor`da , göreve yeni getirilen teknik direktör Hikmet Karaman , ``Apar topar geldik , apar topar da yendik`` dedi .

Karaman , maçın ardından düzenlenen basın toplantısında , futbolcularını kutlayarak , ``Soğuk havada maçı izlemeye gelen Gaziantepli sporseverlere de teşekkür ederim , ama bu yeterli değil . Biraz daha çok seyirci gelmeli`` diye konuştu .

Abdullah Ercan ve Tolunay Kafkas`a , takıma verdikleri emekler için teşekkür eden Karaman , şöyle devam etti : ``Kart cezalısı ve sakat oyuncu çoktu . Bu yüzden maça etkili başlayamadık . İlk 25 dakikada kötü zeminin de etkisi oldu . Gaziantep , bu zeminini düzeltmek zorunda . Trabzon ve Beşiktaş bunu yapıyorsa Gaziantep de yapabilir . İyi başladık , ama korner atışından önce mağlup duruma düştük . Devre arasında oyunculara mağlup da olabileceğimizi , önemli olanın mücadele olduğunu söyledim . İkinci yarıya iyi başladık ve beraberlik golü geldi . Daha sonra Sivasspor`un 10 kişi kalmasıyla haklı bir galibiyet aldık . ``2-3 haftaya ihtiyacı olduğunu ve en zor fikstürün kendilerinde olduğunu ifade eden Karaman , ``Bu 3 puanın anlamı büyük . Amacımız iyi futbol oynamak , ama zamana ihtiyacımız var`` dedi .

-Sivasspor cephesi-Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise futbolun içinde olan şanssızlıkların kendilerini bulduğunu , inanılmaz kötü saha şartlarında mücadele ettiklerini söyledi .

Çok kötü goller yediklerini belirten Çalımbay , sözlerini şöyle tamamladı : ``Önümüzdeki maçlara bakacağız . Ne sevinecek , ne üzülecek zamanımız var . Play-off nedeniyle sürekli maç oynuyoruz . İki arkadaşımızın da kart cezalısı olmasından dolayı üzgünüz . İki takımı da tebrik ediyorum . `` ( MRT-İLK-ŞP )
Kaynak: AA