Maçın Ardından

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Şentürk:``Konyaspor iyi mücadele etti, tebrik ediyorum``KONYA - 29.

01 . 2012 - Bank Asya 1 . Lig takımlarından Konyaspor`un Teknik Direktörü Osman Özdemir , çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi .

Özdemir , 1-0 kazandıkları Kayseri Erciyesspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında , ligin ikinci devresinde ilk iki maçta talihsiz yenilgiler aldıklarını , ancak bu maçlarda iyi mücadele ettiklerini belirtti .

Kaybedilen maçlar nedeniyle moral bozukluğu yaşadıklarını ifade eden Özdemir , ``Bunu atlatmak için kazanmak gerekiyordu . Bugün galip gelerek bunu başardık . Kayseri Erciyesspor`a karşı 90 dakika oyunun hakimiydik . Futbol oynamaya çalışan bir Konyaspor vardı . Özellikle ilk 45 dakikada bunu ön plana çıkardık . Pozisyonlarımız vardı . Pozitif bir futbolun ardından kazandık . Bugün çok önemli 3 puan aldık`` diye konuştu .

Özdemir , ligin uzun bir maraton olduğunu , istikrarı sürdürmeleri durumunda Bank Asya`nın iddialı takımlarından olacaklarını kaydetti .

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Kemalettin Şentürk de takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini ifade etti .

Maçta pozisyonlar da bulduklarını belirten Şentürk , ``Yüksek topları saymazsak rakibe pozisyon vermedik . Yine defans hatasından bir gol yedik . Bu sorunu düzeltmeye çalışıyoruz . Konyaspor iyi mücadele etti , tebrik ediyorum . Çok fazla söylenecek bir şey yok`` dedi .

( ÖND-ŞP )
Kaynak: AA