Maçın Ardından

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu:``Sorumluluk benimdir``(fotoğraflı)GİRESUN - 29.

  01 . 2012 - Giresunspor Teknik Direktörü Bahri Kaya , ``Bugüne kadar çok şanssız maçlar kaybettik fakat bugün şans bizden yanaydı``dedi .

Kaya , maçın ardından düzenlediği basın toplantısında , takımın sıkıntılarının çözülmeye başladığı bir döneme girdiklerini ve çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi .

Mükemmel oynamasalar bile sahada çok iyi mücadele ettiklerini ifade eden Kaya , şunları kaydetti : ``Bazen şans faktörü de yanınızda olmalı . Bugüne kadar çok şanssız maçlar kaybettik fakat bugün şans bizden yanaydı . Yavaş yavaş sorunların çözüldüğünü söyleyebilirim . Ancak , daha zamana ihtiyacımız var . Takıma yeni oyuncular katıldı . Yeni futbolcularımızdan bugün 3`ü ilk 11`de yer aldı . Kazandık ve moral bulduk . Bank Asya 1 . Lig`de kalmaya en büyük aday biziz . ``-Akhisar Belediyespor cephesi-Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise aldıkları mağlubiyet sonrası kendilerini gözden geçireceklerini belirterek , ``Takımın başındaki kişi olduğum için sorumluluk da benimdir . Karşılaşmanın sonucunu basit bir mağlubiyet olarak görmüyorum . Bugün çok büyük hatalar yaptık . Bu şekilde zirve yarışının içerisinde olmamız çok zor`` diye konuştu .

( ANL-GÜN-İSM-MTE )
Kaynak: AA