Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Büyükelçi Feridun Sinirlioğlu`nu Tarabya Köşkü`nde kabul edecek.

(17.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Mısır temasları izleniyor.


TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Meclis’te Konak Belediyesi Çocuk Senatosu’nu kabul edecek. (15.00)

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Türkiye Ziraat Odaları
Birliği’nin Ege Bölgesi toplantısına katılacak, ziyaret ve incelemelerde bulunacak.

(10.30/16.00)

Gürcistan Maliye Bakanı Dimitri Gvindadze, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı`yı makamında ziyaret edecek. (12.00)

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, 4. Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel`in vefatının 45. yılında kabri başında yapılacak anma törenine katılacak. (10.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya’da Atatürk Yurdu`nun açılışına katılacak. CHP MYK toplantısına başkanlık edecek olan Kılıçdaroğlu, daha sonra Yenimahalle’de CHP milletvekilleriyle ve Karagücü Ampute Futbol Takımı maçını izleyecek. (11.00/13.00/17.00)

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, bazı milletvekilleriyle birlikte gündemdeki
gelişmelerle ilgili olarak Diyarbakır`da toplantı düzenleyecek. (13.00)

Anayasa Mahkemesi ve Uyuşmazlık Mahkemesi başkanlıkları için yüksek mahkemede seçim yapılacak. (10.00)

Erzurum 2 Numaralı Ağır Ceza Mahkemesi`nde, Başbakan’ın bulunduğu konvoya saldırıda bulunan zanlıların yargılandığı ‘Hopa Davası’ duruşmasına devam edilecek.


Ankara’da `EIF 2011 Uluslararası Elektrik Zirvesi` gerçekleşecek. (09.30)

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından Fatih Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen ‘4. Babıali Günleri’ açılış törenine İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve TGC Başkanı Orhan Erinç katılacak. (17.30)

AVEA Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz ve AVEA Kurumsal İletişim Direktörü Füsun Ferudun, İzmir`e yönelik hedef ve projelerini basın toplantısı ile açıklayacak. (10.30)

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin ‘2020 Sağlık Politikaları’nı gündeme taşıyacağı 7. yıl konferansı basın toplantısı Dobruca Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. (13.00)

TÜYAP tarafından hazırlanan Bursa 9. Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (BURTARIM) ile 4. Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı Bursa’da başlıyor. (12.00)

Bursaspor Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri’nde sürdürecek. (17.00)

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürecek. (11.00)

Galatasaray Spor Kulubü’nün aylık olağan divan kurulu toplantısı Galatasaray Adası’nda yapılacak. (13.30)

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş, Maccabi Tel-Aviv maçının son çalışmasını yapacak. Çalışma öncesinde teknik direktör Carlos Carvalhal bir basın toplantısı yapacak. (17.45 / 18.00)

UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’a konuk olacak olan İsrail temsilcisinin basın toplantısı ve son antrenmanı takip edilecek.


Şampiyonlar Ligi’nde İnter ile Trabzonspor Milano’da karşı karşıya gelecek. (21.45)

Kayserispor’un deplasman giderlerini yöneticiler karşılayacak.. Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor’un bu sezon deplasmanda oynayacağı 17 karşılaşmanın masraflarını her hafta farklı bir kulüp yöneticisi, sanayici ya da yerel idareci karşılayacak. (Özel)