Yaşlı Adam Evinde Ölü Bulundu

Konya`da kendisinden dört gündür haber alınamayan 76 yaşındaki bir kişi, komşuları tarafından yalnız kaldığı evinde ölü olarak bulundu.

Yaşlı Adam Evinde Ölü Bulundu
Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Şeker Murat Mahallesi Celali Sokak`ta oturan Ali Özer (76), dört gün boyunca ortalarda görünmeyince komşuları tarafından merak edildi. Seydişehir Alüminyum`dan emekli olduğu öğrenilen Ali Özer`in evine giderek kapıyı çalan komşular, açan olmayınca kontrol ettikleri sırada evden gelen ağır bir koku hissetti. Bunun üzerine yaşlı adamın başına bir şey geldiğini düşünen mahalleli, çağırdıkları çilingirle kapıyı açmaya çalıştı. Ancak içeriden sürgülü kilitlekapanan kapının açılmaması üzerine komşular eve pencereden girdi. Eve girdikten sonra odalarda yapılan aramada Ali Özer odasındaki yatağında ölü olarak bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis, evin etrafına güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Polisin ve savcının evde yaptığı incelemenin ardından Ali Özer`in cesedi, otopsi için Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Çocuğu olmadığı öğrenilen Ali Özer`in eşi Fahriye Özer`in de 10 yıl önce hayatını kaybettiği belirtildi

Olay yerinde toplanan mahalle sakinleri, en son Cuma namazından sonra gördükleri Ali Özer`i bir daha hiç görmediklerini belirterek, "Cuma namazından sonra ortalarda hiç görünmedi. Komşular da merak edip evine girmiş. Odasında ölü olarak bulundu. Evde ağır bir koku da vardı" şeklinde konuştu. Özer`in asıl ölüm sebebinin otopsi sonucudan sonra belirleneceği ifade edildi.
Kaynak: İHA