Dermander Üyeleri İftarda Buluştu

Kan bağışı kampanyaları başta olmak üzere, doğu illerine yönelik sağlık yardımları ve Somali`ye bağışlarla öne çıkan Derman Sağlık ve Eğitim Derneği (DERMANDER), üyelerine iftar verdi.

Dermander Üyeleri İftarda Buluştu

Kervansaray Hotel`de gerçekleşen iftarda konuşan, Özel Bahar Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Kurt, DERMANDER`in her zaman yanında olduklarını söyledi. Op. Dr. Ömer Kurt, "Biz sağlık çalışanları tarihin her devresinde önemli bir görev ifa etmekteyiz. Bu nedenle yıl boyunca yorucu günler yaşıyoruz. Bu gibi programlar hem yıllık yorgunluğumuzu atıyor, hem de sağlık çalışanları arkadaşlarımızla bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Bu etkinliğin düzenlenmesini sağlayan Dernek Başkanı Dr. Hamit Takçıya huzurlarınızda teşekkür ediyorum.." dedi.

Dernek olarak birçok etkinlikte bulunduklarını belirten Dr. Hamit Takçı ise şunları dile getirdi: "Bugün burada sizinle birlikte olmanın sevincini paylaşıyorum. Sağlık çalışanları ile sadece hekimlik konusunda değil, aynı zamanda Bursa ve Türkiye dışında dünyayı da kucaklayacak sevgiye sahip üyeleri ile birlikte, sağlık çalışanlarını çeşitli etkinliklerde buluşmak amacıyla bu faaliyetleri düzenledik."
Dr. Takçı, üyelerinin verdiği destekle çalışmalarını aksatmadan devam ettireceklerini ifade etti.