Gökhan Taşkın canlı yayında çok kızdı

Hakkari-Çukurca'da saldırıya uğrayan zırhlı aracın üstünün örtülmemesi flash tv spikeri Gökhan Taşkın'ı deliye döndürdü. Taşkın, "O zırhlı araç saldırıya uğramış ve o saldırıda bizim askerlerimiz şehit düşmüş. Neyi gösteriyorsunuz? Hiç mi branda yok be kardeşim elinizde, niye örtmüyorsunuz?" diye tepki gösterdi.

Gökhan Taşkın canlı yayında çok kızdı
flash tv'nin spikeri Gökhan Taşkın haber programında yine sinirlerine hakim olamadı. Hakkari-Çukurca'da saldırıya uğrayan zırhlı aracın üstünün örtülmeden tıra yüklenip götürülmesi Taşkın'ı deliye döndürdü.

"Canımı acıtan bir şey var, söylemeden duramayacağım, söylemezsem gerçekten çatlarım" ifadelerini kullanan Taşkın, "Saldırıya uğrayan o zırhlı aracı bir tırın üzerine yüklemişler, götürüyorlar. Hiç mi branda yok be kardeşim elinizde? Niye örtmüyorsunuz o aracın üstünü? Resmi geçit töreni değil o. O zırhlı araç saldırya uğramış ve o saldırıda bizim askerlerimiz şehit düşmüş. Neyi gösteriyorsunuz? Bir branda örtün üzerine. Yani böylesi haince bir planın ortaya çıkardığı kanlı tabloyu, biz elaleme göstermek istermiş gibi, kendimiz üzerini örtmeden, böyle geçit yapar gibi gösteriyoruz" diye tepki gösterdi. Taşkın, bu görüntülerin canını çok acıttığını belirterek, "Söylemeden duramadım, kusura bakmayın" diyerek seyircilerinden özür diledi.

Bu sözlerinin ardından programına reklam arası veren Gökhan Taşkın ilerleyen dakikalarda yine dayanamayıp zırhlı aracı ekranlara getiren Gökhan Taşkın şunları söyledi:

"İşte 8 askerin şehit olduğu aracın görüntüsü. Şu görüntüye ne gerek vardı allahaşkına? Şu aracın üzerine bir branda örtün. Ters dönmüş, paramparça olmuş zırhlı aracı biz birilerini göstereceğiz, sanki elaleme gösterir gibi. Örtün kadeşim üstüne bir branda. Zaten böylesi bir saldırının nasıl istihbaratı alınmadı? Yani dört ayrı yere bomba yerleştiriyor adamlar, ne heronumuz var bizim, ne istihbaratımız var. 9 tane şehit veriyoruz. Daha söylenecek çok şey varda, şu görüntü canımı acıttı. Neyse ben kısa arayı vereyim, dilimin kemiği yok, başka yerlere varacak bu konuşma." BEYAZ GAZETE