Mahkeme sorgusu sona erdi 7 kişi tutuklandı

Türk Futbolu'na bomba gibi düşen Şike Soruşturması kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım başta olmak üzere bir dizi gözaltı gerçekleşti.'Futbolda şike' iddialarına yönelik 12 şehirde operasyon düzenlenerek,operasyon kapsamında kulüp yöneticileri, futbolcular, menejerler ve futbolcu yakınları da gözaltına alındı.

Mahkeme sorgusu sona erdi 7 kişi tutuklandı
Fenerbahçe şike soruşturması. Şike soruşturması ile ilgile 7 kişi tutuklandı. Fenerbahçe şike soruşturması ilgili olakar Fenerbahçeli futbolcular ne açıklama yaptı. Fenerbahçe şike soruşturması ile ilgili açıklama yapan Fenerbahçe kaptanı ayrılık sinyalleri verdi. Fenerbahçe şike soruşturması Türkiye'nin gündemi. Fenerbahçe şike soruşturması Aziz Yıldırım gözaltına alındı. Şike soruşturmasında Aziz Yıdırım başta olmak üzere 40'dan fazla menajer ve yönetici gözaltına alındı. Fenerbahçe şike soruşturması Dünya gündeminde büyük yer buldu. Fenerbahçe şike soruşturması google'da en çok aranan kelimeler arasına girdi.

Mahkeme sorgusu sona erdi 7 kişi tutuklandı

Şike soruşturması kapsamında Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen şüphelilerden 18'i, tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemece sorgulanan 18 kişiden 7'si tutuklandı, 11'i ise serbest bırakıldı.

Tutuklananların isimleri şöyle:

Haldun Denman (TFF çalışanı)

Ömer Ülkü (Giresunspor Başkanı)

Coşkun Çalık (Giresunspor yöneticisi)

Hakan Karaahmet (Eski Giresunspor yöneticisi)

Olgun Peker (Eski Giresunspor Başkanı)

Abdurrahman Yakut (Eski Diyarbakırspor Başkanı)

Talat Emre Koçak (Avukat)

Mahkeme sorgusu sona erdi 7 kişi tutuklandı

EMRE'NİN KUZENİ DE SERBEST

Emre Belözoğlu'nun kuzeni Volkan Bahçekapılı, Mersin İdman Yurdu Asbaşkanı Beşir Acar, Teknik Direktör Levent Eriş'in yardımcısı Serdar Berkin, Altay Genel Müdürü Erman Ertaş, Menajer Mahmut Güneş, Menajer Ümit Aydın, Mersin İdman Yurdu tribün lideri Murat Tanış, Giresunspor taraftar temsilcisi Özden Tütüncü ile Abdullah Cila, Tarık Özarslan ve Özden Arslan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mahkeme sorgusu sona erdi 7 kişi tutuklandı

Aziz Yıldırım'ın anjiyosu tamamlandı

İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü Başhekimi Prof. Dr. Zerrin Yiğit, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve rahatsızlanması üzerine İstanbul Üniversitesi (İÜ) Kardiyoloji Enstitüsüne kaldırılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a bugün öğleden sonra anjiyo yapıldığını bildirdi.

Yiğit AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aziz Yıldırım'ın, 2006'da, damarlarından birine Florance Nightingale Hastanesinde stent koydurduğunu ve o zamandan beri oranın takibinin yapıldığını söyledi.

Yıldırım'ın en son 6 ay önce anjiyosunun bulunduğunu aktaran Yiğit, ''Dün bize 4 saat kadar süren bir göğüs ağrısıyla gelmiş. Elektrosunda bir değişiklik yokmuş. Kalp krizi geçirmesin diye enzimlerini takip ettik. Orada da bir değişiklik olmadı. Ağrılarının gelip gitmesi üzerine kendisine bugün anjiyo yapılmasına karar verdik. Kendisi öncelikle anjiyonun burada yapılmasını istemedi. Daha önceki doktoruna yaptırmak istedi. Sonra kendisini ikna ettik ve burada öğleden sonra anjiyosu yapıldı'' diye konuştu.

Eski tıkanmış olan stendin içinde darlıklar olduğunu aktaran Yiğit, şunları kaydetti:

''Tıkanan yerin, önce mi sonra mı tıkandığını söylemek çok zor. Darlığın olduğu yere şu an müdahale yapmaya gerek yok. Ağrıları geçene kadar gözlem altına aldık. Durumu stabil olduktan sonra taburcu edeceğiz. Medikal takibi yapılacak, normal odaya alındı.''

Mahkeme sorgusu sona erdi 7 kişi tutuklandı

BALAYINA GİDECEKTİ NEZARETE GİRDİ

Aziz Yıldırım, önce şampiyonluk sonra da transferler ve TFF seçimi nedeniyle eşiyle yapacağı balayı tatilini sürekli erteliyordu

Bu hafta içinde transferi bitirmek isteyen Yıldırım ardından Gonca hanımla birlikte yurt dışında 10 günlük balayına çıkacaktı.

Türkiye' yi sarsan tarihi şike soruşturmasının yankıları sürüyor... "Çıkar amaçlı silahlı suç örgütü kurmak, yönetmek ve şike yapmakla" suçlanan operasyonun en önemli ismi konumundaki Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da dün nezarette ikinci gününü geçirdi. 13 Mayıs'ta Gonca Çelikkıran ile hayatını birleştiren Aziz Yıldırım'ın yarın balayına çıkmak için plan yaptığı ortaya çıktı.

Mahkeme sorgusu sona erdi 7 kişi tutuklandı


SORUŞTURMA KAPSAMINDA TRABZONSPOR KULÜBÜNDE ARAMA YAPILDI


Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma çerçevesinde, Trabzonspor Kulübünde arama yapıldı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, soruşturma çerçevesinde, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde arama yapmak için Trabzonspor Kulübüne geldi.

Ekiplerin kulüpte bir süre arama yaptıktan sonra ayrıldığı belirtildi.