Mersin'de emekli polis dehşeti

Önce sevgilisini vurdu ardından intihara kalkıştı...

Mersin'de emekli polis dehşeti
Mersin'de emekli bir polis memuru, sevgilisini cadde ortasında tabancayla öldürdükten sonra intihara kalkıştı.

Polislerin uzun süre ikna etmeye çalıştığı eski polis, olay yerine getirilen eşine sarılıp ağladıktan sonra silahını bırakıp teslim oldu.

Olay, sabaha karşı saat 03.30 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Zeytinlibahçe Caddesi üzerinde meydana geldi.

'Eli silahlı bir kişi sokakta dolaşıyor' ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, cadde üzerinde kanlar içinde yatan bir kadın cesedi ile ceset başında elinde silahla bekleyen bir kişiyle karşılaştı.

Teslim olmasını isteyen polislere "Yaklaşırsanız intihar ederim" diyerek yanına yaklaştırmadı.

Bölgeye takviye polis ekibi gönderilirken cadde trafiğe kapatıldı. Bu sırada eli silahlı kişinin emekli trafik polisi Kemal Sayılır, öldürülen kadının da barda çalışan sevgilisi Meliha Karaduman olduğu anlaşıldı.

Polislerin tüm ikna çabasına karşın öldürdüğü sevgilisin cesedi başında elinde silah beklemeyi sürdüren Kemal Sayılır, polisler yanına yaklaşmak isteyince namluyu başına dayayarak, intihar tehdidinde bulundu.

Silahlı kişiyi etkisiz hale getirmek için olay yerine Özel Harekat Timi çağrıldı, ayrıca zırhlı araç ile ambulanslar hazır bekletildi. Bir türlü cesedin başından ayrılmayan ve teslim olmayı reddeden Kemal Sayılır'a ne istediği soruldu. Sayılır eşinin olay yerine getirilmesini istedi. Polisler de silahı teslim etmesi halinde eşinin getirileceğini söyledi.

Polis ekibi, Kemal Sayılır'ın eşi 2 çocuk annesi 50 yaşındaki Emine Sayılır'ı olay yerine getirdi. Bu kez Sayılır'ın eşine zarar verebileceği ihtimaline karşı bir dizi önlem alındı. Kocasını bir kadın cesedi başında elinde silah beklerken gören Emine Sayılır ağlamaya başladı. Polisler tarafından yanına getirilen eşine sarılıp hıçkırıklarla ağlayan Kemal Sayılır, silahını bırakarak polislere teslim oldu.

Kemal Sayılın Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, olay yerinde incelemenin ardından öldürdüğü Meliha Karaduman'ın cesedi de otopsi için Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne gönderildi.

Emekli polis Kemal Sayılır'ın ilk ifadesinde sevgilisi Meliha Karaduman'ı, kendisine ve eşine hakaret ettiği için öldürdüğünü söylediği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.