Kilci’Den Basın Bayramı Kutlaması

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret Odaları Konsey Başkanı Hasan Ali Kilci, Basın Bayramı’nı kutladı.

Basında Sansürün Kaldırılışının 103. yılı sebebiyle bir mesaj yayınlayan Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Kilci, mesajında şunları kaydetti:

“Gelişen teknolojiyle birlikte, insanlar, en temel hakları olan bilgi alma haklarına daha kolay ulaşabilir duruma gelmişlerdir. Medyanın gelişmesi, bizim haber ve bilgi alma özgürlüğümüzün sınırlarının da genişlemesi anlamına gelmektedir. Kayseri medyası, gelişmeleri yakından takip etmek, doğru ve dürüst haberin en kısa sürede bizlere ulaşmasını sağlamak bakımından birçok ili geride bırakmaktadır. Bu da çok memnuniyet verici bir durumdur. Medya kuruluşlarında çalışan, emek veren bütün kardeşlerimiz, kar-kış, yağmur-soğuk demeden her türlü zorluklara, göğüs gererek görevlerini başarıyla yerine getirmektedirler. Kayseri Ticaret Odası olarak, insan haklarına ve hukuka saygıyı ilke edinmiş başta Kayserili olmak üzere bütün basın mensuplarının Gazeteciler ve Basın Bayramlarını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz."

Kaynak: İHA