Belediye Başkanı Ergün, 2014‘Te Aday Değil

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2014 Yerel Seçimleri‘nde belediye başkan adayı olmayacağını açıkladı.

MHP‘li Başkan Ergün, Manisa‘da katıldığı yerel bir televizyon kanalındaki programda, 2014 Yerel Seçimleri için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ergün, 2014 yılında tekrar belediye başkanlığına adaylığını koymayacağını açıkladı. Ergün, "Açıkçası beni tekrar aday olma gibi bir niyetim yok. 2.5 sene sonra kafamda canlandırılmış hiçbir şey yok. Çünkü aile düzenim gitti. Bu işte çoluk çocuğunuzla her şeyi bitiriyorsunuz. Ailemi, çocuklarımı, eşimi ihmal ediyorum. Gerçekten yorucu bir tempoda çalışıyoruz. Bu

kadarını ben de beklemiyordum. Belediyeciliğin bu kadar meşakkatli olduğunu koltuğa oturunca gördüm" dedi.

"SAĞLIĞIMI GÖTÜRDÜ"

Hem ticari hayatında hem de Manisaspor Başkanlığı döneminde işini severek yaptığını kaydeden Başkan Ergün, ‘ya hep ya hiç‘ felsefesi ile çalıştığını dile getirdi. Ergün, "Bu işi de severek yapıyorum. Ama benden çok şey götürdü. En başta sağlığımı götürdü. Aldığım kilolar ve Manisa sevdam nedeniyle sahaya daha fazla çıkmaya çalışıyorum" diye konuştu.

Son olarak Manisa‘daki siyasi partilere mesaj gönderen Cengiz Ergün, "Hesapta olanlar şimdiden yapsın hesabını. Ben doğru olanı yapmaya çalışıyorum. Manisa‘nın menfaati adına yapıyorum" dedi.

Kaynak: İHA