Devrek’Te Karayolu Trafik Haftası Etkinlikleri

Devrek Emniyet Müdürlüğü tarafından “Karayolu Trafik Haftası” nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Devrek’Te Karayolu Trafik Haftası Etkinlikleri
Her yıl 09-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen ”Karayolu Trafik Haftası” yurdun dört bir tarafında olduğu gibi Zonguldak’ın Devrek ilçesinde de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

Kutlamalara ilk olarak Cumhuriyet Alanında düzenlenen trafik birimleri tarafından görevleri esnasında kullanılan materyallerin sergisi ile başlandı. Düzenlenen serginin açılışını gerçekleştiren Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, ”Trafik Timlerimiz tarafından düzenlenen sergiye emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Günümüzde teknolojinin son noktaya ulaştığı bir zamandayız. Özellikle vatandaşlarımızın güvenliği açısından büyük emekler sarf eden güvenlik güçlerimiz trafikte de teknolojinin en son teknik ve aletlerini kullanarak vatandaşlarımızın daha güvenli bir yolculuk ve sürücülerimize de daha dikkatli bir yol seyri hizmeti vermek için ellerinden gelen tüm gayretleri sarf etmektedirler. Vatandaşlarımızdan açılan bu sergiyi ziyaret ederek ilgililerden bilgiler almasını tavsiye ediyorum” dedi.

Düzenlenen açılışa, Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Çalışkan, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Halil İşler, İlçe Emniyet Müdürü Murat Biber ve daire müdürleri katıldı.

Kaynak: İHA