Başkan Akaydın‘a Teşekkür Ziyareti

‘Kadınlar Tiyatroyla Buluşuyor‘ projesi kapsamında oyunlarını geçen yıl Rize‘de sergileyen kadınlar alkışlanmaya devam ediyor. Rize‘de yayınlanan Vira Gazetesi sahibi Metin Topçu, kadınları tiyatro sahnesine teşvik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın‘a teşekkür etti.

Başkan Akaydın‘a Teşekkür Ziyareti
Vira Gazetesi sahibi Metin Topçu, Başkan Mustafa Akaydın‘ı makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi‘nin çalışmalarını Rize‘den de takip ettiklerini belirten Topçu, özellikle Kadınlar Tiyatroyla Buluşuyor projesi çerçevesinde kadınlara sahne imkanı sağlayan Başkan Akaydın‘a teşekkür etti.

Amatör kadın tiyatrocuların geçen yıl haziran ayında Karadeniz Virahaber ile Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği‘nin davetiyle oyunlarını Rize‘de sergilediklerini hatırlatan Topçu, “Oyundan çok etkilendik. Umarım bu tür projeleriniz diğer belediyelere de örnek olur” dedi.

Başkan Mustafa Akaydın ise bu projeyle gurur duyduğunu belirterek, “Kadınlar Tiyatro ile Buluşuyor Projesi kültür ve sanat alanındaki önemli faaliyetlerimizden biri. Türkiye‘nin farklı illeri ve Antalya‘nın ilçelerinde oyunumuz 20 kez sahnelendi” diye konuştu.

Metin Topçu, Başkan Akaydın‘a teşekkür plaketi sundu.

Kaynak: İHA