Polis Eşleri Kula‘da Buluştu

Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği Kula Şubesi‘nin düzenlediği kahvaltıda bir araya gelen kadınlar, Kula‘nın tarihi yerleri gezerek Türk Evinde Kula Yaren ekibinin müzik dinletisi ile keyifli saatler geçirdi.

Polis Eşleri Kula‘da Buluştu
İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili‘nın eşi Pembegül İncili öncülüğünde Kula ve Manisa‘nın ilçelerinde görevli polis eşlerinin katılımıyla düzenlenen etkinliğe ilgi yoğun oldu. İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir‘in eşi

Süheyla Aydemir‘in de katıldığı kahvaltıda, açılış konuşmasını Pembegül İncili yaptı. İncili, “Amacımız, son derece stresli bir ortamda görev yapan polis arkadaşlarımızın güzide eşlerini, kadın polis arkadaşlarımızı ve görev yaptığımız ilçedeki kadınlarımızı aynı çatı altında bir araya getirerek, Kula‘mızın tarihi güzelliklerini göstermek, birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamak. Etkinliğimize gelerek bizlere destek veren, çay partimize maddi manevi katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. “dedi.

Daha sonra Manisa ve diğer ilçelerden gelen emniyet mensubu bayanlar ve misafirler Kula‘nın Tarihi güzellikleri evlerini gezerek Kula Türk Evinde Kula Yaren ekibinin dinletisiyle yorgunluklarını attılar.

Kaynak: İHA