Aydın’Da İntihar Girişimi

Aydın Merkez Mesudiye Mahallesi’nde bir kişi intihar girişiminde bulundu. 42 yaşındaki T.Y. arkadaşlarının duyarlılığı sayesinde kurtarıldı.

Aydın’Da İntihar Girişimi
Edinilen bilgiye göre Aydın’da bir kurumda memur olarak çalışan ve yaklaşık 2 yıl önce eşinden ayrılan 42 yaşındaki T.Y. mahkeme kararı ile çocuğu elinden alınınca bunalıma girdi. Çevresindekilere sürekli ‘Benim için yaşamak anlamsız’ diye konuşan T.Y. bugün sabah işe gelmeyince mesai arkadaşları cep telefonuna aradı. Telefonlara da cevap alamayan T.Y.’nin arkadaşları öğle arasında iş yerinde ayrılıp T.Y.’nin oturduğu Hicret Apartmanı’na geldi. Komşuların yardımı ile apartmana giren şahıslar T.Y.’nin oturduğu apartmanın 1. katından tüp kokusu geldiğini fark edince durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine bildirdiler. Cilingir yardımı ile kapıyı açan polis ekipleri, T.Y.’yi baygın vaziyette buldu. Bileklerini kestiği ve açık bıraktığı tüpten sızan gaza maruz kaldığı için baygın vaziyette bulunan T.Y. ambulansla hastaneye kaldırılarak müşahede altına alındı.

T.Y.’nin yaklaşık 2 yıldır eşinden ve çocuğundan ayrıldığı için bunalımda olduğu belirtilirken, polis tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak: İHA