Hastane Gönüllülerinden Anlamlı Bağış

Ankara Hastane Gönüllüleri Derneği, Adana’daki Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

Ankara’dan kendi olanakları ile Adana’ya gelen Hastane Gönüllüleri Derneği Başkan ve yöneticileri Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Hastanesi’ni ziyaret ederek Başhekim Opt. Dr. Musa İnal’ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Şeniz Mireli, 2. Başkan Gülen Bilgütay, Genel Sekreter Hülya Kurtuluş ve yönetim kurulu üyesi Nesrin Doğanay, hastane ziyaretinde beraberinde getirdikleri 4 tekerlekli sandalyeyi de Başhekim Dr. Musa İnal’a teslim etti.

Başhekim Dr. Musa İnal, bu yardımların manevi yönünün büyük olduğunu, gönülden yapılan yardımın çok önemli olduğunu ifade ederek, “Bizim için bu yardım çok önemli. Manevi açıdan da takdir edilecek bir durum” dedi.

Hastane Gönüllüleri Derneği Başkanı Mireli, hasta ve yakınlarına yardım etmeyi amaçladıklarını bugüne kadar başta GATA olmak üzere birçok hastaneye yardımda bulunduklarını, ayrıca üniversite öğrencilerine de burs verdiklerini söyledi. Mireli, "Birçok yardımımız oldu. Olanaklar ölçüsünde yardımlarımızı sürdüremeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hastane Gönüllüleri, Derneğin Başkanı Nevin İlkünsal’ın bir süre önce yaşamını yitirdiğini, 2 tekerlekli sandalyenin de vefat eden başkanın vasiyeti olduğunu da sözlerine eklediler.

Kaynak: İHA