Çebi‘den Delegelere Teşekkür

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı A. Bahar Çebi, temayül yoklamasında kendisine verilen destekten dolayı tüm üyelere teşekkür etti.

AK Parti Ordu teşkilatının temayül yoklamasında 33 adayın arasından Fatih Han Ünal‘ın ardından delegelerin yüzde 44‘ünün oylarını alarak partideki gücünü perçinleyen A. Bahar Çebi, yaptığı yazılı açıklamada, "Temayül yoklamasında oy kullanan kullanmayan, şahsıma oy veren veya vermeyen herkese teşekkür ederim" dedi.

Çebi açıklamasında, son 8 yıldır Türkiye‘nin özlemle beklediği yatırım ve kalkınma hamlelerini gerçekleştiren, demokrasinin gelişmesine katkıda bulunan, ekonomik ve sosyal gelişmelere ışık veren bir partinin üyesi ve neferi olmaktan onur ve gurur duyduğunu ifade ederek, "Yıllardır bu ülkenin, bu ülke insanının, ülkemiz etrafındaki coğrafyanın Türkiye‘den beklentilerini bilen ve özümseyen bir siyasetçi olarak, Allah nasip eder milletvekili olduğum takdirde bu düşüncelerle hareket ederek siyaset yapacağım" diye konuştu.

Avrupa, Kafkasya ve Ortadoğu coğrafyasının yıldızı haline gelen Türkiye‘nin kalkınma ve gelişmesi yolunda Ordu ilinin bundan pay alması için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini de vurgulayan Çebi, "Dünya çok hızlı ilerliyor. Bu hıza ayak uyduramayanlar geri kalmaya mahkumdur. Bu bilinçle hareket ederek Ordu‘nun kalkınma ve gelişme yolunda önemli adımlar atmasını sağlamamız gerekiyor. Son 8 yılda gerçekleştirdiğimiz yatırımlar sayesinde önemli bir yol kat ettik. Özellikle havaalanı konusunda da önemli bir aşamaya geldik. Artık bundan sonra daha büyük, Ordu‘yu geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmek yolunda çaba göstermemiz gerekiyor. Allah nasip eder, değerli Orduluların oylarıyla parlamentoya girersek elimizi taşın altına koyup bu düşünceler doğrultusunda çaba göstereceğimi rahatlıkla taahhüt ederim" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA