Ankara Altındağ Aydınlıkevler Mahallesi'nde silahlı kavga: 1 ölü 1 yaralı

Ankara Altındağ Aydınlıkevler Mahallesi'nde sözlü tartışma ile başlayan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Ankara Altındağ Aydınlıkevler Mahallesi'nde silahlı kavga: 1 ölü 1 yaralı
Altındağ Aydınlıkevler Mahallesi Çiçekli Sokak'ta görgü tanıklarının ifadesine göre, Hüseyin Boztaş isimli şahıs, Yılmaz Dönmez (18) ve Mustafa Yağcı (18) ile sözlü tartışmaya başladı. Bir süre sonra sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Daha sonra H.B. yanındaki silanını çıkartarak Y.D. ve M.Y.'e kurşun yağdırdı. H.B. iki kişiyi vurduktan sonra 06 CT 817 plakalı otomobiline binerek olay yerinden uzaklaştı. Olay yerine gelen ambulanslar yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye götürdü. Yaralılardan Yılmaz Dönmez, kaldırıldığı Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybederken, diğer yaralı Mustafa Yağcı'nın da hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Bu arada kavganın olduğu yerde H.B.'nin yine birkaç gün öncede K.Y. isimli bir bayanı silahla yaralayarak kaçtığı ve polis tarafından arandığı öğrenildi. Polis, sonu ölümle biten bu kavgayı K.Y. isimli bayanla bir alakası olup olmadığını araştırırken, K.Y.'nin ailesi bu işi kızlarını yaralayan H.B.'nin yaptığını ve biran önce yakalanması istedi. Polis, aracına binerek olay yerinden kaçan H.B.'nin yakalanması için çalışma başlattı.