Alışveriş merkezlerinin yılbaşı hazırlığı

Bursa'da alışveriş merkezleri yaklaşan yılbaşı nedeniyle düzenledikleri kampanyalarla müşteri çekmeye çalışıyor.

Yeni yıl öncesi alışveriş merkezleri rengarenk süslenirken, indirimler, ceşitli hediyeler ve kredi kartlarına taksit imkanları müşterileri cezbediyor. Bir alışveriş merkezi her 100 liralık alışverişe milli piyango bileti verirken, başka bir alışveriş merkezi ise 50 liralık alışverişe son model otomobil için çekiliş hakkı sunuyor.
Yeni yıla az bir zaman kala alışveriş merkezleri müşteri çekebilmek için çeşitli kampanyalar düzenlemeye başladı. Özdilek Alışveriş Merkezleri ise yılbaşında tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine bir adet Milli Piyango çeyrek bileti hediye edecek. 'Yeni yıla Özdilek'ten yapacağınız alışverişle milyoner olarak girebilirsiniz' sloganıyla yürütülen kampanyada, Özdilek müşterilerine büyük ikramiye olan 30 milyon TL'ye ulaşma şansı veriyor.
Yeni yıl öncesi müşterilerine farklı alternatiflerde yılbaşı sepetleri de hazırlayan Özdilek Alışveriş Merkezi'nde içeceklerden, kuruyemişe, cipsten çikolataya kadar birbirinden farklı ürünlerin yer aldığı sepetler fiyat seçenekleriyle dikkat çekiyor. Giyim ürünlerinde de sezon indirimini başlatan Özdilek, tüketicilere kaliteli ürünü daha hesaplı satmak amacıyla sürekli piyasa ve tedarikçi araştırmaları yapıyor.
Kent merkezindeki alışveriş ve yaşam merkezi Zafer Plaza ise yeni yılda müşterilerine hem BMW marka otomobil, hem de onbinlerce hediye çeki vermeye hazırlanıyor. Yılbaşı için 'Benim Mi Waaaow?' kampanyasını başlatan Zafer Plaza, alışveriş merkezinde yapılan her 50 TL'lik alışverişte 2010 model BMW kazanma şansı veriyor. Yapılan her alışverişten sonra kampanya masalarından kupon alabilecek olan Bursalılar, noter huzurunda yapılacak çekilişle BMW 116İ sahibi olabilecek. Yeni yıl için 'Top tut, şans tut'
kampanyası da düzenleyen Zafer Plaza, onbinlerce hediye çeki dağıtacak ve hiçbir müşterisini eli boş göndermeyecek. Hafta içi her gün 12.00 ile 22.00 arasında havalanan toplardan birini yakalayan müşteriler, alışverişlerine yeni alışveriş imkanları katacak. Mağazalardan yapılacak 50 TL'lik alışverişle oyuna katılma hakkı kazanan Bursalılar, çekleri geçerli olan mağazalarda harcayabiliyor.
Yeni Yalova Yolu üzerinde bulunan As Merkez Outlet, 'Dile benden ne dilersen' kampanyasıyla Bursalıların arzularını yerine getirecek. Fiyat avantajları, fırsatlar, sürpriz hediyeler sunan As Merkez Outlet, 2010 yılına girerken 10 kişinin dileğini gerçekleştirecek. 10-30 Aralık tarihleri arasında As Merkez Outlet'ten yapılacak her 50 TL'lik alışveriş 2 bin 10 TL'lik dilek hakkı kazandırıyor.
30 Aralık Çarşamba akşamı saat 19.00'da buz pisti üzerinde gerçekleştirilecek olan 'Dile benden ne dilersen' şovuna tüm Bursalılar davet ediliyor. 30 Aralık Çarşamba günü yapılacak çekilişte seçilen 2010 yılının şanslı 10 kişisi, kendileri için hazırlanmış soruları cevaplayarak yeni yıla dilekleri gerçekleşmiş olarak girecek.