Emekli olan öğretmene veda gecesi

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde emekliye ayrılan öğretmene veda gecesi düzenlendi.

39 yıl Hakkari Yüksekova’da ve Devrek’in çeşitli yelerinde öğretmenlik yapan ve Devrek Atatürk İlköğretim okulunda uzun yıllar müdürlük yapan Bahattin Durak için veda gecesi düzenlendi.

Devrek Çınar Otelde düzenlenen veda gecesine, Devrek Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, CHP İlçe Başkanı Şeref Aydınlı, Belediye Meclis Üyesi Songül Malkoç, TSO Başkan Yardımcısı Tansel Işık, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akdemir, Esnaf Odası Genel Sekreteri İsmet Akdemir, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen veda gecesinde Bahattin Durak’ın çocukluk, gençlik ve öğretmenlik yıllarıyla ilgili slayt gösterisi düzenlenirken gösteri esnasında duygulu anlar yaşandı.
Devrek Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Bozkurt tarafından gecenin anısına Durak’a teşekkür belgesi verirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan İse 39 yıl süresince verdiği hizmetlerden dolayı plaket ile onurlandırdı.

Bahttin Durak veda gecesinde yaptığı konuşmada, ‘’39 yıl hep aynı heyecanla, hep aynı şevkle, bir gün dahi okuluma hiç bir zaman geç kalmadan görevimi yerine getirdim. Hiçbir zaman ne öğrencimi, ne velimi nede arkadaşlarımı kırmadım bu anlamda vicdanen gayet rahatım. Benim için bu veda gecesini tertip eden dostlarıma teşekkür ederim’’ dedi