İşçi servisi kaza yaptı

Adana'da bir tekstil firmasına ait servis aracı otobanda başka bir araçla çarpıştı. Kazada 4'ü ağır 16 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde BDT adlı tekstil firmasının işçilerini taşıyan Kerim Avcısoy idaresindeki 01 S 0065 plakalı minibüs, Kürkçüler mevkiinde yolda zikzak çizerek seyrettiği ileri sürülen Barış Büyükbaş yönetimindeki 01 TS 417 plakalı kapalı kasa pikapla çarpıştı.

Otobanda meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden minibüs, daha sonra orta refüje çarptı. Araçta bulunan işçiler bir anda yola savruldu. Kaza mahalline çok sayıda ambulans sevk edildi. Olayda 4'ü ağır 16 işçi yaralandı. Yaralılardan 7'si Numune, 2'si Yüreğir Başkent, 5'i Adana Devlet, 2'si ise Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Adana Devlet Hastanesi'ndeki 2 yaralı ile Yüreğir Başkent Hastanesi'ndeki yaralılar Canan Akbaş (33) ve Orhan Gezer'in (46) sağlık durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Bu arada, kaza yerine gelen polis ekipleri, işçilerin üzerinden çevreye fırlayan cep telefonu, çanta ve özel eşyalarını topladı. Kazayı yara almadan atlatan işçiler, yaralı arkadaşları için gözyaşı döktü.