Kadını karnındaki bebeğiyle öldürdüler

Eski nişanlısı hamile kadını karnındaki bebeğiyle birlikte öldürüp cesedini rögar çukuruna attı.

Kadını karnındaki bebeğiyle öldürdüler
Adana'da eski nişanlı vahşeti yaşandı.

Adana'da karnındaki bebeğiyle birlikte vahşice öldürülerek cesedi bir rögar çukuruna atılan 19 yaşındaki Hülya Davarcı'nın katil zanlısının eski nişanlısı Erhan Duran (24) olduğu ortaya çıktı. 4 yıl sonra Tekirdağ'da yakalanan Duran, kıskançlık yüzünden Davarcı'yı öldürdüğünü itiraf etti.

CESEDİ RÖGAR ÇUKURUNDA BULUNDU

Habertürk'ün haberine göre bir fotoğraf sütüdyosunda çalışan 2 aylık hamile ve bekar olan Hülya Davarcı, 2 Şubat 2006'da çalıştığı fotoğraf stüdyosundan "Eve gidiyorum" diye ayrıldı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Davarcı her yerde arandı ancak bulunamadı. Cinayet Bürosu ekipleri de öldürülmüş olabileceği şüphesiyle bu yönde araştırmalarını sürdürdü. Davarcı'nın kaybolmasından 3.5 yıl sonra Pınar Mahallesi 74150 Sokak'ta temeli atılan bir inşaatın atık su rögar çukurunda el ve ayakları domuz bağıyla bağlanarak atılmış bir kadın cesedi bulundu. Kemik haline gelen cesedin Davarcı'ya ait olabileceği şüphesiyle DNA testi yapıldı. Yapılan DNA testi sonucunda cesedin Hülya Davarcı'ya olduğu kesinleşti.

ZANLI TEKİRDAĞ'DA YAKALANDI

Korkunç şekilde öldürülen Davarcı'nın cesedinin bulunmasının ardından Cinayet Bürosu ekipleri, kimliği belirsiz katil zanlısının peşine düştü. Şüpheler, Davarcı'nın bir ara nişanlanıp ayrıldığı komşusunun oğlu Erhan Duran üzerinde yoğunlaştı. Polis, delil bulmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. "Hülya'yı eski nişanlısı Erhan öldürdü" yönünde yapılan bir telefon ihbarı üzerine Adana'yı terk eden Duran'ın Tekirdağ'da olduğu saptandı. Duran'ın yakalanması için Cinayet Bürosu'ndan bir ekip oluşturuldu. Ekip, Tekirdağ'a giderek Duran'ı saklandığı evde yakalayarak Adana'ya getirdi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Katil zanlısı Erhan Duran, ilk sorgusunda eski nişanlısı Hülya'yı başka bir erkekle konuştuğu için kıskançlık yüzünden öldürdüğünü itiraf etti. Daha sonra, katil zanlısı Duran'a olay yeri keşfi yaptırıldı. Duran, cinayeti nasıl işlediğini ayrıntılarıyla anlatırken Davarcı'nın çantasını attığı Pınar Mahallesi'ndeki kuyuyu da gösterdi. Kuyu içinde yapılan araştırmada Davarcı'nın çantası da bulundu. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu tamamlanan katil zanlısı Duran adliyeye sevk edildi.