DİZİ / OTEL DİVANE 1. BÖLÜM FOTO GALERİ

Otel Divane Dizisi 1. Bölüm özeti:

İki yüz yıllık bir akıl hastanesinin şenlikli bir butik otele dönüşmesini anlatan dizide, otelin müdavimleri de bir anda kendilerini otelde çalışan personel olarak buluyorlar.

Yönetmenliğini Aram Gülyüz'ün yapacağı dizinin başrollerinde, Emre Altuğ, Volkan Severcan ve Nefise Karatay oynayacak. Dizide ayrıca, Burak Alkaş, Haldun Baysan ve Yılmaz Gruda gibi isimler de yer alacak.

İki yüz yıllık bir akıl hastanesinin, şenlikli bir butik otele dönüştüğü “Otel Divane”de Emre Altuğ ve Volkan Severcan iki kardeşi canlandıracak! Akıl hastanesi müdavimlerinin, bir şekilde kendilerini otel çalışanı olarak bulacağı dizide, otelin devamlı müşterilerinden biriyse küçük çaplı bir dolandırıcı; hem yeni gelen müşterileri, hem delileri ufak tefek dolandıran yaramaz karakteri ise Cem Kılıç canlandıracak! Kadronun küçük oyuncusu Birsu Demir ise dahi ' Peri Divane ' olarak ekibin içinde yerini alıyor.

Bir zamanlar sinema sanatçılarının uğrak yeri olan Belgrad Ormanı ' ndaki, yıllara meydan okuyan tarihi ' Bilezikçi Çiftliği ' nde gerçekleşecek olan çekimler, önümüzdeki günlerde başlıyor.

Enver Sülük ' ün senaristliğini yaptığı dizi “Otel Divane” yakında Show TV'de izleyiciyle buluşacak!

Yeşilçam dönemini günümüze taşıyan Saner Film'in yeni dizi projesinin detayları açıklandı.

Aram Gülyüz'ün yönetmenliğinde, televizyon izleyicisini 'akıllı delilerle' tanıştıracak olan 'Otel Divane' dizisinde başrolleri, Emre Altuğ, Cem kılıç, Volkan Severcan ve Nefise Karatay paylaşırken Burak Alkaş, Haldun Baysan ve Yılmaz Gruda gibi isimler de eşlik ediyor.

CEM KILIÇ DOLANDIRICI OLUYOR!
İki yüz yıllık bir akıl hastanesinin, şenlikli bir butik otele dönüştüğü 'Otel Divane'de Emre Altuğ ve Volkan Severcan iki kardeşi canlandıracak. Akıl hastanesi müdavimlerinin, bir şekilde kendilerini otel çalışanı olarak bulacağı dizide, otelin devamlı müşterilerinden biriyse küçük çaplı bir dolandırıcı hem yeni gelen müşterileri, hem delileri ufak tefek dolandıran yaramaz karakteri ise Cem Kılıç canlandıracak. Kadronun küçük oyuncusu Birsu Demir ise dahi 'Peri Divane' olarak ekibin içinde yerini alıyor.

Bir zamanlar sinema sanatçılarının uğrak yeri olan Belgrad Ormanı'ndaki, yıllara meydan okuyan tarihi 'Bilezikçi Çiftliği'nde gerçekleşecek olan çekimler, önümüzdeki günlerde başlıyor.

Enver Sülük'ün senaristliğini yaptığı dizi 'Otel Divane' yakında izleyiciyle buluşacak.