DİZİ / MOR MENEKŞELER 21. BÖLÜM FOTO GALERİ

Mor Menekşeler dizisinin 21. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu haftaki bölüm özeti.

Hasan Yüce'nin ölümü intihar olarak gazetelere haber olmuştur. Eskitepeliler şimdi de polisin elindeki Akbulut'un peşindedir. Kabadayı Akif ve Payidar, Akbulut'un saklı tutulduğu evi tespit ederler. Fakir Şükrü'den habersiz eve baskın yapmaya karar verirler.

Cevriye, Ankara'ya dönmüştür. Hayali Ömer ile Feride'nin evleneceğini duyar. Hem Feride hem de Ömer Hayali ile yüzleşir. Üstelik Fuat Kabadayı, Cevriye ile olan ilişkisini öğrendiği deliduman kardeşini zapt edebilmek için Fehmi ile konuşur ve kıza talip olduklarını söyler.

Cevriye, Akif'le de konuşacaktır. Yüzleşmeler bununla da kalmaz, Dedo Sabiha'nın hastanede olduğunu öğrenir, Çapa Cafer'le yakınlaştıklarını fark eder. Dedo ile Çapa arasında onulmaz bir gerilim başlayacaktır.

Türkan da Dedo'nun Sabiha'nın yanına, hastaneye gittiğini görmüş, onu izlemiştir. Taksiciliğe başlayan Hayali Ömer'in hayatı bütünüyle değişmektedir. Bir gece daha önce hiç görmediği bir kadınla, Yanarateş Rezzan'la karşılaşır. Bu arada Fakir Şükrü'nün nişan arifesindeki Dedo'ya bir sürprizi vardır.

Mor Menekşeler(21.Bölüm), 23 Mart Cuma TRT 1’de…