USD (Alış - Satış) : 7,37 - 7,38 EURO (Alış - Satış) : 8,94 - 8,96
TAMER KARADAĞLI KİMDİR?
TAMER KARADAĞLI HABERLERİ
İlkokula başlamadan ailesi ile birlikte ABD'ye yerleşen Karadağlı, Türkiye'ye dönmüş sonra tekrar Amerika'ya gitmiştir. Lise son sınıfta kesin dönüş yaptığı yıllarda da ise sıklıkla Akün Sineması'na giderdi. Bir yandan da lise yıllarında onun için bir tutku olduğunu belirttiği seslendirme sanatına başlamıştır

Sonra Shakespeare'in "Kuru Gürültü" adlı oyununu hem Türkçe hem İngilizce oynamış ve böylece Bilkent Üniversitesi macerası başlamıştır. TED Ankara Koleji'nden sonra Çankaya Lisesi'nden ve Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan sanatçı ilk filmini 1993 yılında çevirdi. Ferhunde Hanımlar dizisiyle ün kazandı. Birçok ünlü oyuncunun seslendirmesini de yapan Karadağlı, Arzu Balkan ile evliydi. Sanatçı ayrıca 8 farklı İngilizce lehçesini konuşmaktadır. Hala Çocuklar Duymasın adlı dizide rol almaktadır.
Rol Aldığı oyunlar [değiştir]
• Bir Yaz Gecesi Rüyası : William Shakespeare - Tiyatro Kedi - 2010
• Dolu Düşün Boş Konuş : Steven Berkoff - Oyun Atölyesi - 1999
• Fehim Paşa Konağı : Turgut Özakman - Tiyatro Bakış - 1997
• Cahide : Nezihe Araz - Tiyatro Bakış - 1996
• Saat 9.05 : Nezihe Araz - Tiyatro Bakış - 1995
Filmografisi [değiştir]
Sinema Filmleri [değiştir]
• Bir Tutam Baharat - 2003
• Beyza'nın Kadınları - 2005
• Şans Kapıyı Kırınca - 2005
• Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım - 2007
• Living & Dying - 2007
• Suluboya- 2009
• Memlekette Demokrasi Var - 2010
• SüperTürk - 2012
Dizi Filmleri [değiştir]
• Çocuklar Duymasın - 2010
• Hıçkırık- 2009
• Sağlık Olsun- 2009
• Altın Kızlar- 2009
• Ah Kalbim- 2009
• Kırmızı Işık- 2008
• Son Ağa - 2008
• Kiralık Oda - 2008
• Fedai - 2007
• Doktorlar - 2007
• Arka Sokaklar - 2006
• Hayatım Sana Feda - 2006
• Yağmur Zamanı - 2004
• Çocuklar Ne Olacak - 2004
• Avrupa Yakası - 2004
• Reyting Hamdi- 2002
• En Son Babalar Duyar (dizi) - 2002
• Çocuklar Duymasın - 2001
• Nasıl Evde Kaldım - 2001
• Artık Sevmeyeceğim - 2000
• Sarı Evin Esrarı - 2000
• Şaşı Felek Çıkmazı - 2000
• Demir Leblebi - 1999
• Babam Olur Musun - 1999
• Ferhunde Hanımlar - 1993
Seslendirme [değiştir]
Sanatçı, seslendirme camiasında George Clooney'in özdeşleşen sesi olarak tanınır.
• Ocean's Eleven - (VCD'de) George Clooney
• Batman ve Robin - (VCD'de) George Clooney
• Intolerable Cruelty (Dayanılmaz Zulüm) - (VCD'de) George Clooney
• Burn After Reading (Aramızda Casus Var) - (DVD'de) George Clooney
• What Women Want - (Kadınlar Ne İster) - Mel Gibson
• Michael Clayton (Avukat) - (DVD'de) George Clooney
• Solaris - George Clooney
• Reservoir Dogs (Rezervuar Köpekleri) - Michael Madsen
• Original Sin (Günahkar) - (VCD'de) Antonio Banderas
• Dragonfly (Sonsuz Aşk) - (VCD'de) Kevin Costner
• Bodyguard - (VCD'de) Kevin Costner
• Godfather (Baba) (TRT dublajında) Al Pacino
• İyi,Kötü ve Çirkin (VCD'de) Clint Eastwood
• Star Wars 3 - Revenge of Sith -Darth Vader
• Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı - Harrison Ford
• Eastern Promises (Şark Vaatleri) - Viggo Mortensen
• 24 (Star TV dublajında) Kiefer Sutherland

TAMER KARADAĞLIHABERLERİ
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı