Sibel Arna Biyografisi

Sibel Arna Kimdir?

1979 doğumlu. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi. Eylül 2006’dan itibaren CNN TÜRK’te “Trends” adlı programı hazırlayıp sunuyor.

1997-2000 yılları arasında Milliyet Gazetesi için moda, kozmetik ve güzellik üzerine Gezdim Gördüm Yazdım köşesini hazırladı. 2000-2002 yıllarında, Sabah Gazetesi Hafta Sonu İlaveleri için mekanlar, moda, tasarım, sinema ve müzik gibi alanlarda haber, röportajlar yaptı.

2002 yılının Temmuz ayında Vatan Gazetesine transfer oldu. Ekonominin magazin tarafı, yeni eğilimlerle ilgili yazılar yazan ve gündemdekilerle röportajlar yapan Arna, Vatanın Cumartesi ekinde “Bir şey diyeceğim” adlı köşesinde kent yaşamı ile ilgili yazılar yazdı.

2003’ün Ocak ayından beri Hürriyet Gazetesi’nde Çalışan Sibel Arna, Hürriyet Cuma, Cumartesi, Pazar ve Seyahat gibi eklere haberler hazırlıyor. Cumartesi ilavesindeki “Sibel Arna ile Moda Gündemi” sayfalarından sorumlu olan Arna ayrıca, aynı ilaveye tasarım, mimari ve trendlerle ilgili haber ve röportajlar da yapıyor.

Sibel Arna Haberleri

Bu Tarz Benim birincisi kim oldu?
Bu Tarz Benim birincisi İdil ve Can oldu. Bu Tarz Benim Erkekler'de birinci Can olurken, Bu Tarz Benim Kadınlar'da birinci İdil oldu....
1 Mart 2015 Pazar
Chloe hastanelik oldu
‘Bu Tarz Benim’ programında jüri koltuğuna oturan Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan Ortaç’ın bedeni yorgun düştü....
5 Şubat 2015 Perşembe
Show TV Bu Tarz Benim'de Serpil Cansız Juri'ye Kızdı Programı Terketi
Show TV ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim’de ortalık yine fena karıştı....
4 Şubat 2015 Çarşamba
Bu Tarz Benim yarışmacısının gözyaşları
Bu Tarz Benim yarışmacısı Duygu, gözyaşlarını tutamadı. ...
29 Ocak 2015 Perşembe
Bu Tarz Benim - Nil Anka Ağladı Sosyal Medya Yıkıldı! / İzle
Bu Tarz Benim'in dünkü bölümünde yaşam hikayesini anlatan Nil Anka birden ağlamaya başladı......
28 Ocak 2015 Çarşamba
Show TV Bu Tarz Benim: Cemil İpekçi o yarışmacıya hasta oldu
Yeni sezonu ile Show TV'de başlayan Bu Tarz Benim ilk bölümü bugün ekranlara geldi. Bu Tarz Benim'de 20 yaşındaki Aygün Aydın adlı yarışmacı dış görünüşüyle Cemil İpekçi'nin beğenisini topladı....
19 Ocak 2015 Pazartesi
Tüm Sibel Arna haberleri için tıklayın