Bayülgen'den Sarıkaya'ya gönderme

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Okan Bayülgen ' in yaptığı Dada Dandinista programında yine kahkaha tufanı koptu.
Uyan Türkiyem Okan Bayülgen Beyaz Tv Star Tv Tahir Sarıkaya 


Televizyon ekranlarında ve sosyal medyada yayınlanan videoları'ti'ye alan Okan Bayülgen'in son kurbanı ise Beyaz Tv sunucusu Tahir Sarıkaya oldu.

Tahir Sarıkaya'nın sunduğu ' Uyan Türkiyem ' programına bağlanan bir kadın izleyici 'Kocamın iguana ile ilişkisi var!' demiş ve bu sözler günlerce konuşulmuştu.

Okan Bayülgen, cumartesi gecesi yayınlanan programında kadın izleyicinin o sözlerini tekrar gündeme getirdi.

Kadın izleyicinin iguana ile ilgili açıklamalarını değerlendiren Bayülgen, “ Neden bu işlerin hepsi bu adamın başına geliyor. Neden kocası iguana ile ilişkide bulunan bir kadın beni aramıyor” diyerek Beyaz Tv sunucusu Tahir Sarıkaya'ya göndermede bulundu.

Uyan Türkiyem Hakkında
Ekranların samimi, heyecanlı, dürüst, doğal ve güler yüzlü habercisi 'Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem' başlıyor. Sabahlarınızı mizah dolu haberlerle renklendirmeye geliyoruz. Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem, her Cumartesi - Pazar saat 08:00'da Beyaz TV'de......
devamı
Okan Bayülgen Hakkında
Okan Kaan Bayülgen, 23 Mart 1964'te Cihangir'de dünyaya geldi. Bayülgen henüz 6 yaşındayken, öz babası, Albay Hamid Bey'in oğlu, hukuk ve gazetecilik eğitimi almış Ümit Bayülgen ile annesi ressam Ayla Hanım boşandılar. Bayülgen'in büyükbabası avukat Hamdi Üge bir dönem, Atatürk'ün Kuran-ı Kerim'i Türkçe'ye tercüme ettirdiği Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır'ın ailesinden, Rahime Hanım ile evliydi (büyükbabası toplamda beş evlilik yaptı). 1970 yılınd...
devamı
8 Aralık 2014 Pazartesi günü yayınlandı