Nihat Özdemir İlk Kez Beyaz Futbol’a Konuştu

Beyaz TV ekranlarında Ertem Şener ' in sunumuyla yayınlanan ' Beyaz Futbol ' da ' Tarihi Kongre ' tartışıldı. Nihat Özdemir ' in Beyaz Futbola verdiği röportaj ilk kez ekrana geldi.
Ertem Şener Yargıtay Nihat Özdemir Fenerbahçe Aziz Yıldırım 


'Çok kaliteli bir kongre oluyor '
İki tarafta geldi burada görüşlerini anlattılar. Birçok üyemiz geçmiş dönemle ve gelecek ile ilgili çok önemli fikirler ve görüşler ortaya attılar. Hepsine teşekkür ediyorum. Gerçekten Fenerbahçe 'mize yakışır örnek bir kongre oldu. Bugün saten en önemli kısmıydı. Halbuki çok önemli olayların çıkacağı bekleniyordu. Bunun aksine hiçbir olay olmadan herkes birbirine saygı duyarak bir kongreyi tamamladık. Önemli bir kısmını tamamladık. Yarın da oy verme günüdür. Tamamen herkes gelecek hür iradesiyle sandıkta oyunu kullanacak ve bundan sonraki dönem için Fenerbahçe 'yi yönetecek başkan ve yönetim kurulu üyeleri belli olacak. Çok memnuniyetimi ifade ediyorum Fenerbahçe 'mize hayırlı ve uğurlu olsun.

'Yeni yönetimde yokum '
Ben şu anda yeni yönetimde olacağımı düşünmüyorum.

'Aydınlar salonu terk etmemeliydi '
Mehmet Ali Aydınlar konuşurken Aziz Yıldırım dinledi onu. Hiçbir müdahale etmeden ve bütün konuşmalarını gayet güzel bir şekilde dinledi. Fakat sayın aziz yıldırım konuşmaya başlayınca Mehmet Ali Aydınlar bu olaya fırsat vermeden kongre salonunu terk etti. Bu yanlış bir şey. Belki bekleseydi ikisini beraber sahneye çıkarıp el sıkışmalarını birbirlerine başarılar dilemelerini isteyecekti kongre üyeleri. Fakat onu yapmadı. Şuandaki Fenerbahçe başkanını dinlemeden salonu terk etmesini ben çok doğru bulmadım.

'Yarınki seçim 3 Temmuz 'un devamıdır '
Bence 3 Temmuz süreci hala devam ediyor. Çünkü 3 Temmuz sürecinin hiçbir kesin neticesi yok. Netice olarak UEFA bir karar vermiştir. Verdiği karar polis vezne kelerine ve 16. ağır cezanın vermiş olduğu karara göre bir ceza verdi. Hâlbuki o kararın da daha doğru olup olmadığını hukuksal olarak kimse bilmiyor. Ancak Yargıtay 'ımızın vereceği karar neticesinde bu neticelenecektir. Onun için şu anda 3 Temmuz süreci bence devam ediyor. Sonlanmamıştır. Ancak Yargıtay 'ın kararıyla son bulacaktır.

'Hulusi Belgü için genel kurul kararını verdi '
Herkes bu genel kurulun çıkaracağı karara saygı duymak mecburiyetindedir. Hulusi Belgü 'nün kararının yeniden disiplin kuruluna sevkedilmesi için isteyen kongre üyelerimiz oldu istemeyenler oldu. Hiç olmayacak bir şekilde Vefa Küçük bey divan başkanı herhangi bir yanlışlığa haksızlığa neden olmamak için 2 defa oy attı. Bu pek rastlanmaz buna rağmen yaptı ve olmayacağını gördü. Herkesin bu karara saygı duyması gerekir. Benim görüşüm artık genel kurulun görüşüdür.


Ertem Şener Hakkında
İstanbul 50.Yıl İNSA Lisesi'ni bitirdikten sonra üniversiteyi Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde okumuştur. Radyo ve televizyon programlarında çalışarak hayatına başlamıştır. Ertem Şener televizyonda futbol maçlarında spikerlik yapmaktadır. Günümüzde ise spikerlik yerine sunuculuk yapmaktadır. TGRT, Star TV, Kanal D, Kanal 6 ve Beyaz TV gibi kanallarda sunuculuk yapmıştır. Şimdi ise Beyaz TV'de Beyaz Futbol adlı programı sunmaktadır....
devamı
3 Kasım 2013 Pazar günü yayınlandı