MHP'li Semih Yalçın'dan Hilal Kaplan'a: Kafandaki örtü Türk bayrağı ile aynı

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Tahir Sarıkaya'nın yaptığı Uyan Türkiyem programına konuk olarak katılan MHP Genel Başkanı Semih Yalçın 'Türk bayrağının ismi Türkiye bayrağı olsun'diyen Gazeteci-Yazar Hilal Kaplan'a çok sert tepki gösterdi.
Hilal Kaplan Uyan Türkiyem Semih Yalçın Beyaz Tv Tahir Sarıkaya 


Semih Yalçın,basın ve medyada isim yapmak ve meşhur olmak isteyen kişilerin kutsal değerlere,mukaddeslere saldırarak o yerleri elde etmeye çalıştıklarını belirterek Hilal Kaplan'ın, ismini dahi diline almak istemediğini söyledi.

Yalçın'' Bu şahsiyetin terbiyesizce ve edepsizce yaptığı bu çıkış esasında kendi ile alakalıdır.Bir meşhur olma gayretinden başka bir şey değil.Tepkiyi görünce de geri adım attı.''diye konuştu.

Hilal Kaplan'ı kınadıklarını ifade eden MHP'li Yalçın '' Bu ülkede kimse Türk bayrağının harem-i ismetine laf edemez.Onun başındaki örtü ile bayrağın iffeti aynı şeydir onu anlayamıyor.Bayrağa saldırmakla başörtüsünün manevi değerlerine saldırıyor.Onun farkında değil.Kendine gelmesini programınızın vasıtasıyla tavsiye ediyorum.''diye konuştu.


Hilal Kaplan Hakkında
Anadolu lisesinden mezun olduktan sonra girdiği Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2004 yılında mezun oldu, 2006 yılında Boğaziçi üniversitesi sosyoloji bölümünde yüksek lisansına başladı. Burada öğrenimi devam ederken hem okulunda hem de sivil toplum örgütlerinde siyasi faaliyetlerde bulundu. 27 Şubat 2008 tarihinde başörtüsü yasağının üniversitelerde kaldırılmasının arifesinde iki başörtülü arkadaşı ile birlikte Söz konusu özgürlükse hiçbi...
devamı
Uyan Türkiyem Hakkında
Ekranların samimi, heyecanlı, dürüst, doğal ve güler yüzlü habercisi 'Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem' başlıyor. Sabahlarınızı mizah dolu haberlerle renklendirmeye geliyoruz. Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem, her Cumartesi - Pazar saat 08:00'da Beyaz TV'de......
devamı
3 Nisan 2013 Çarşamba günü yayınlandı