Sanatçılar ile Ünlü sporcular Mehmetçik ile Kilis’e destek için kente geldi

Sanatçı ve sporcuların çalık camiye gilişi
Polis Basın Açıklaması Adala Bakan Yardımcısı Hanlı 

-Buradan karşılanması
-Çalık Cami'de incelemelerde bulunulması
-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’ın basın açıklaması
-Esnaf ziyaretinden görüntüler

( KİLİS ) KİLİS

- Türk silahlı Kuvvetleri tarafından icra edilen Zeytin dalı Harekatına destek vermek ve Kilislilerin yanında olmak için ünlü sanatçılar ile ünlü sporcular Kilis’e geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, AK parti İl Başkanı İzzet Toprak ile İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin karakuş tarafından karşılanan sanatçılar ile sporcular ilk önce roket düşen 2 kişinin hayatını kaybettiği Çalık camiinde incelemelerde bulundular. Burada bir konuşma yapan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, sanatçıları sporlar ve bakan yardımcısı ile beraber Kilis'te ziyaret ettiklerini ifade ederek, “ Buradan da hastaya geçeceğiz tabii Zeytin Dalı Harekatı ile beraber yürüyen operasyonda halkımızın buradaki insanlarımızın buradaki Vatandaşlarımızın verimini yükseltmek burada halkımızın yanında olabilmek için tüm arkadaşlarımıza beraber herkesin kalbi burada bu nedenle bu platform sanatçı, Mehmetçik el ele Platformudur. Bundan sonraki süreçleri de hep bir dizi ziyaretleri olacak. Bugün iki grup halinde buradayız hem sporcularımız var hem sanatçılarımız var Biz Mehmetçiğimize destek olmak halkımızın yanında olduğunu göstermek halkımızı bu sıkıntılı geçen süreçte yanında olduğunu ve bundan sonraki süreçde de askerimize polisimize beraber el ele olduğumuzu kalbimiz onlarla arttığını onlarla beraber bir şekilde bu memlekete sahip çıkmamız gerektiğine bir dolar insanlarız sanatçılarımıza sporcularımızı hepsi aynı şekilde bugün buradalar bakan yardımcımız da platformumuzda eşlik ett. Bu Nezaket için ona teşekkür ediyorum onunla kalbi gönlü burada ben herkese teşekkür ediyorum biz tüm Türkiye olarak Kalbimiz burada Gönlümüz burada Kilis halkımızla Hatay halkımızla Reyhanlı'da hassa'da ya her tarafta biz biriz beraberiz lazıyla, çerkeziyle ile kürdüyle, abazası ile halkımıza hep beraberiz kimse bize hiçbir şekilde bölemez” dedi.
Grup daha sonra hep birlikte Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Kilis esnafını ziyaret ederek her zaman onların yanında olduklarını belirtti.
Ünlü sporcular, Ali Tandoğan, Ayhan Akman, Ergün Bamba, Emre Aşık, Faruk Atalay, İbrahim Toraman, Tonulan Kafkas, Bülent Korkmaz ve Mert Korkmaz, ünlü sanatçılar, İbrahim Sarıtaş, Mehmet Çevik, Ziya Kürküt, Orhaün Hakalmaz, Barış Yurtçu, Erol Koçan, Yüksel Söyletmez, Tahmin Beray Şahin, Yapımcı Yönetmen Buro Yeter, menejerler Burak Uçman ile Serdar Hakalmaz eşlik ediyor. (MAD-Y)
1 Mart 2018 Perşembe günü yayınlandı