Olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi... Portakal hasadından dönen kadın kamyonun altında can verdi

-kaza yerinden detay
İlk Müdahale Trafik Kazası Çalışan Kadın Yakıt Deposu Sağlık Ekipleri 

--kazanın ardından bir vatandaşın cep telefonu ile çektiği görüntü

( ANTALYA )- Yolun karşısına geçmeye çalışan kadın ne kamyonu gördü ne de gelme diyen arkadaşlarının sesini duydu ANTALYA

- Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sırtındaki portakallarla yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadın kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza bugün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Manavgat istikametinden Alanya istikametine seyir halindeki Musa Küçüktuncer’in kullandığı 07 LFC 18 plakalı kamyon, karayolunda karşıdan karşıya geçmek isteyen Ümmühani Yılmaz'a (46) çarptı. Kamyonun yakıt deposuna başını çarpan Ümmühani Yılmaz için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ümmühani Yılmaz olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Kaza haberini duyan yakınları olay yerine ve hastaneye akın etti. Yılmaz’ın cenazesi Cumhuriyet Savcısının Manavgat Devlet Hastanesi morgunda yaptığı incelemenin ardından yakınlarına teslim edildi. Ümmühani Yılmaz’ın Portakal toplama işinden geldiği ve omzundaki Portakal çuvalıyla yolun karşısına geçmek isterken gelen kamyonu görmediği, kendisinden önce geçen kadınların uyarılarını da duymadığı bildirildi.
Kaza yerinde Ümmuhani Yılmaz’ın omzundaki Portakallarla portakal toplarken giydiği çizme ve eldiven etrafa saçıldı. (ak)
2 Ocak 2018 Salı günü yayınlandı