Bartın’da 520 kişi törenle MHP'ye üye oldu

Genel Başkan yardımcısının konuşması
Gaziler Şehadet 2009 Yılı 

-Bartın Belediye başkanının konuşması
-İl başkanının konuşması
-Salondan görüntüler
-Rozet töreni

( BARTIN ) BARTIN

- Bartın Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen törenle 520 kişi MHP'ye üye olarak rozetlerini taktı. Programa MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Merkez İlçe Başkanları, Bartın Ülkü Ocakları Başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda konuşan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Bartın’da bu zamana kadar yapılan çalışmalardan bahsetti. Akın: “Bartın’da 2009 yılında Mart ayında yapılan seçimlerde siz değerli kardeşlerimizin desteği Bartın halkının teveccühü ile bizi Bartın’da Belediye Başkanı yaptınız Allah hepinizden razı olsun. Siz saygı değer kardeşlerimle zamanı geldi kol kola girdik, yan yana yürüdük, ağladık, güldük bunları hep beraber yaptık. Biz o günden bu güne sizi utandırmamak adına Bartın’da zor şartlarda yapılamaz denilenleri yaptık” dedi.
Daha sonra konuşan MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, “Geçtiğimiz Perşembe günü Vatan için Bayrak için Ezan için Toprak için Namus için kara toprağın bağrına gönderdiğimiz şehadet şerbeti için Mehmetçiklerimize cenabı Allah'tan rahmet gazilerimize ise acil şifalar diliyorum. Bu katılım törenine iştirak eden eski yeni dava arkadaşlarımız bu gün buradaki katılım yeni kuşaklar açısından bilinmelidir ki bundan sonraki siyasi mücadelemize büyük güç ve anlam katacaktır. Bu vesile ile aramıza katılan değerli dava arkadaşlarımıza bir kez daha hoş geldiniz diyorum. Bu yolculuk Türk’ün yüz yıla damgasını vuracağı günlere doğru 49 yıl önce başlatılan bir yürüyüşü anlatır. Bu yolculuk Vatanımızın insana, toprağına, havasına, suyuna, dününe Bugünü’ne ve geleceğe sahip çıkanların yürüyüşünün tarihidir” dedi.
Konuşmalardan sonra program 520 yeni katılan üyeye rozet takımı ile son buldu.
6 Mart 2018 Salı günü yayınlandı