15 Temmuz şehitleri için Garnizon Şehitliği’nde anma programı gerçekleştirildi

Vali Seddar Yavuz'un konuşması
Gaziler Şehit Şehit Yakınları Cennet Irak 

-Kur'an-i Kerim okunması ve dua edilmesi
-Şehit kabirlerine karanfil bırakılması ve dua edilmesi
-Detaylar

( ORDU -HD) ORDU

- Ordu Valiliği tarafından '15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı' kapsamında, Garnizon Şehitliği’nde program düzenlendi.
Eskipazar mevkiindeki Garnizon Şehitliği’nde düzenlenen programda, Ordu Valisi Seddar Yavuz, şehitlik özel defterini imzaladı. Ardından kısa bir konuşma yapan Vali Yavuz, 15 Temmuz gecesinin hain bir kalkınma harekatı olduğunu hatırlattı. Vali Yavuz, “O gece 251 vatandaşımız şehit, binlerce kardeşimiz de gazi olmuştur. Bugün, 15 Temmuz şehitlerini ve tüm şehitlerimizi anmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de minnet ve şükran duygularımızı ifade ediyoruz. 15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen hain girişimi unutmayacağız. FETÖ mensuplarından hesapları sorulmaktadır. Aziz şehitlerimiz, mekanlarınız cennet, ruhlarınız şad olsun” dedi.
Ardından şehitler için Kur’an-i Kerim okunarak, dualar da edildi. Programda, Vali Seddar Yavuz ve beraberindekiler, şehit mezarlarına karanfil bırakarak dualar da etti. Programa ayrıca, İl Jandarma Komutanı Alb. Tolunay Başer, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, AK Parti Ordu Milletvekili Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, askeri erkanlar, emniyet mensupları, ilgililer ve şehit yakınları katıldı.

15 Temmuz 2018 Pazar günü yayınlandı