15 Temmuz Gazileri, Çanakkale ve 15 Temmuz şehitlerini ziyaret etti

Şehit mezarlarından görüntü
Gaziler Şehit Şehit Yakınları Beraberlik Akkale 

-Gazilerin dua okuması
-Erol Bulut açıklama
-detaylar

( İSTANBUL ) İSTANBUL

- 15 Temmuz Gazileri Platformu, 15 Temmuz ve Çanakkale şehitlerini ziyaret etti. Şehitlerin mezarı başında Kur'an-ı Kerim okuyup dua eden gaziler, birlik ve beraberlik mesajları verdi. 15 Temmuz Gazileri Platformu, şehit yakınları ile beraber Edirnekapı mezarlığında bulunan 15 Temmuz ve Çanakkale şehitlerini ziyaret etti. Şehitlerin mezarı başında Kur'an-ı Kerim okuyan gaziler, dua etti. Ziyarette gaziler adına açıklama yapan 15 Temmuz Gazileri Platformu Başkanı Erol Bulut, Çanakkale, 15 Temmuz ve Afrin ile ilgili konuştu.
Türkiye’nin en zor dönemlerden birinden geçtiğini ifade eden Bulut, “Bundan sonra bu necip milletimizin boynu bükülmesin diye buradayız. Şehitlerimizin hiçbirini unutmadık. Çanakkale’den Afrin’e, Afrin’den 15 Temmuz şehitlerinin tamamına dua ediyoruz. Bizim gaziler ve şehit yakınları olarak arzumuz şehit olabilmektir. Bu vatan, uğrunda ölen varsa vatandır. En kıymetli topraklarda yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var, zor günlerden geçiyoruz. 15 Temmuz ve Yenikapı ruhunu unutmayalım. Terör hariç herkes bir birini sevmeli” dedi.
15 Temmuz Gazileri ve şehit yakınları, 15 Temmuz ve Çanakkale şehitlerini ziyaret ettikten sonra Mehmet Akif Ersoy'un da mezarını ziyaret ederek dua okudu.
17 Mart 2018 Cumartesi günü yayınlandı