Sultanbeylide Trafik Kazası: 1 Ölü

Sultanbeyli'de virajı alamayarak boş su kanalına uçan otomobildeki 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı. Hayatını kaybeden 23 yaşındaki Serdar Onar'ın kısa bir süre önce askerliğini yaptığı birlikten tezkere aldığı öğrenildi.
Trafik Kazası Mecidiye Subaşı Lütfi Kırdar 


Olay, Mecidiye Mahallesi Ağrı Caddesi üzerinde akşam saat 21.40 sularında meydana geldi. Sürücüsü henüz tespit edilemeyen 34 OOE 55 plakalı bir araç, yolda seyir halinde iken virajı alamayarak yol kenarındaki boş su kanalına uçtu. Kaza sonucu Serdar Onar(23) olay yerinde hayatını kaybederken aynı araçta bulunan ve yaralı kurtulan Ramazan Özdavut (20) ile Oğuz Subaşı (15) ambulansla Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri aracı olay yerinden kaldırırken polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. Onar'ın cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Sultanbeyli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Onar'ın kısa bir süre önce askerliğini yaptığı birlikten tezkere aldığı öğrenildi.

Kazaya tanık olan bir vatandaş, aracın seyir halinde iken virajı alamadığını ve ardından su kanalı uçtuğunu söyledi.Kaza sırasında aracı kullanan kişinin kim olduğu henüz tespit edilemezken kazanın hemen ardından aynı araçtaki bir kişinin kaçarak olay yerinden uzaklaştığı iddia edildi. Aracı kimin kullandığı ve kaçan diğer şahsın kim olduğu yaralıların vereceği ifadenin ardından netlik kazanacak.Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

28 Mart 2012 Çarşamba günü yayınlandı