Pişkinliğin Bu Kadarı: Çocuğu Ezdim Ne Oldu Yani

Erzurum'da özel bir firmaya ait öğrenci servisinin sürücüsü aracabinmek isteyen öğrencinin ayağını ezdi. Genç kız gözyaşları içinde ambulans beklerken, servis sürücüsü o anları görüntüleyen kameramana ' ne var, ne oldu yani ' diye tepki gösterdi.
Trafik Kazası Meslek Lisesi Öğrenci Servisi Öğrenciler Servis Şoförü 


Kaza, Nenehatun Kız Meslek Lisesi bahçesinde meydana geldi. Özel bir firmaya ait Musa Türkmen yönetimindeki 25 S 0878 plakalı servis aracı okul çıkışı araca binmek isteyen 10'uncu sınıf öğrencisi Esma Bayhan'ın sol ayağını ezdi.

Servis sürücüsünün öğrencilere acele ettirmesi nedeniyle meydana geldiği öne sürülen kazadan sonra acı ve gözyaşları içinde kıvranan genç kızı arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı.

Yaralı lise öğrencisine ilk müdahaleyi okula gelen sağlık ekibi yaparken, servis sürücüsü Musa Türkmen'in ' pes ' dedirten pişkinliği kameralara işte böyle yansıdı.

Bu sırada ambulansa konulan genç kız Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Öğrenciler servis sürücüsünün hızlı araç kullanmasından şikayet ederken, pişkin sürücü ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

6 Aralık 2012 Perşembe günü yayınlandı