Kartal’da Emniyet Şeridinde Kaza

Kartal ' da emniyet şeridinde işçi indirmek için kontrolsüz bir şekilde duran minibüs kazaya neden oldu. Kazada araç ile bariyerler arasına sıkışan 2 işçinin bacakları kırıldı.
Trafik Kazası Minibüsçü Emniyet Şeridi 


Kaza, sabah saatlerinde D-100 Kartal yan yolda meydana geldi. Alınan bilgiye göre; 34 ZK 398 plakalı minibüsün sürücüsü Ali Gülce işçi indirmek için yan yolda durdu. Minibüsün kontrolsüz bir şekilde durması sonucu arkadan gelen 34 UU 7481 plakalı otomobilin ismi belirlenemeyen sürücüsü minibüse hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle ileri fırlayan minibüsten inmek üzere olan işçiler Ahmet Canoğlu ve Erdal Bilgin minibüs ile bariyerler arasında sıkıştı. Vatandaşlar tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar yere yatırılarak ambulans bekledi. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahalede bulunarak Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesine götürdü.

Öte yandan bariyerler arasında sıkışan yaralıların bacaklarının kırıldığı öğrenildi. Kazayı gören Mustafa Aktoyi, “Siyah araba minibüse arkadan hızlı çarptı. Minibüs işçileri indiriyordu arada sıkıştılar bacakları kırıldı herhalde” dedi.

Polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

30 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı