Kadın Sürücü Düz Yolda Bahçeye Uçtu

Adana'da kadın bir sürücü düz yolda giderken bir eğlence merkezinin bahçesine uçtu. Kadın sürücü kazayı yara almadan atlatırken otomobilde maddi hasar meydana geldi.
Acil Servis Trafik Kazası 112 Acil Servis Hacı Sabancı 


Edinilen bilgiye göre, öğretmen Pınar Özkozacı (36) sabahleyin okula gitmek için 01 PN 232 palakalı otomobiliyle evden çıktı. Merkez Yüreğir ilçesi, Yavuzlar Mahallesi, Hacı Sabancı Bulvarı'na geldiğinde Özkozacı, düz yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafındaki bir eğlence merkezinin bahçesine uçtu.

Kaldırımı aşıp bahçeye düşen otomobilin sürücüsü vatandaşların yardımıyla araçtan çıktı. Daha sonra otomobilin arka koltuğuna oturan kadın sürücüyü olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri kontrol etti. Özkozacı da iyi olduğunu belirterek, hastaneye gitmek istemedi. Bu arada, trafik ekipleri düz yolda bahçeye uçan kadın sürücüye alkol kontrolü yaptı. Alkola rastlanılmayan kadın sürücü daha sonra aracındaki hasarı kontrol etti.

Olayının görgü tanığı Tekin Kırıkcan (19), bahçede otururken birden bir ses geldiğini ve bahçeye otomobilin düştüğünü söyledi.

21 Mayıs 2012 Pazartesi günü yayınlandı