USD (Alış - Satış) : 5,79 - 5,80 EURO (Alış - Satış) : 6,44 - 6,46

Sıcak Haber : Başakşehir Avrupa'da turladı!!..

MEHMET ASLANTUĞ HABERLERİ
 1  2  ...  9  10 

Mehmet Aslantuğ kimdir?

Öğrencilik yıllarında, Deneme Sahneleri nde başlayan oyunculuğunu, 1985 yılında, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme eğitimini bırakarak profesyonelleştirdi. 1993 yılında Detay Film'i kurdu. Arzum Onan'la evli. Can adında bir oğlu var. En son Show TV'de yayınlanan Canım Babam adlı dizide Doktor Kerem Bey 'i oynamıştır.

Filmografi:
1986 Gündoğmadan
1987 Ateş Böceği
1987-1988 Belene
1989-1990 İz Peşinde
1990 Başka Olur Ağaların Düğünü
1990 Vurguna İnmek
1991 Kopuk Dünyalar
1991 Karayar Köprüsü
1992 Kapıları Açmak
1993 Yalanc...tamamı
MEHMET ASLANTUĞVİDEOLARI
MEHMET ASLANTUĞFOTO GALERİ
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı