USD (Alış - Satış) : 2,95 - 2,95 EURO (Alış - Satış) : 3,30 - 3,31
BETÜL ARIM HABERLERİ
 1 

Betül Arım kimdir?

1970 yılında İstanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü kazanmıştır. Buradan mezun olan sanatçı, 1973'te İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev almıştır. Sanatçı Mustafa Alabora ile evlenip ayrılmış, çocukları Memet Ali Alabora da ailenin yolunu seçerek sanat hayatında yer almıştır. Seslendirme sanatçılığı da yapan Arım, sinema ve dizi filmlerde rol almıştır.

Filmografisi:
Yedi Kocalı Hürmüz - 2010
Geniş Aile - 2009
Benim Annem Bir Melek - 2008
Kavak Yelleri - 2007
Sahne - 2006
Küçük Hanımefendinin Şoförü - 2006
Küçük Hanımefe...tamamı
BETÜL ARIMVİDEOLARI
BETÜL ARIMFOTO GALERİ
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız.
Ajanslar
yukarı