Haber Arşivi

Prof. Dr. Burçin Ölçücü, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Olarak Atandı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Spor Bilimleri Fakültesi’ne yeni dekan ataması gerçekleştirildi. ADÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burçin Ölçücü, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan vekili olarak atandı.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:45:56

Brent Petrolün Varili 62,83 Dolar

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 62,83 dolardan işlem görüyor.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:45:55

(Özel) Maltepe'de Motosikleti Arıza Yapan Sürücüye Otomobil Sürücüsünden Halatlı Yardım

E-5 karayolu Maltepe mevkiinde arızalanan motosikletliye otomobil sürücünün yardımı görenleri şaşırttı. Otomobil sürücüsü, halat ile arkasından bağladığı motosikleti yol boyunca çekerek götürdü. O anlar kameraya yansıdı.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:45:27

Doç. Dr. İlyas Karabıyık, Aydın Meslek Yüksekokulu Müdürü Olarak Atandı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Aydın Meslek Yüksekokulu’na yeni müdür ataması gerçekleştirildi. ADÜ Söke İşletme Fakültesi Ekonomi Bölümü İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlyas Karabıyık, Aydın Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atandı.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:45:26

Medipol Başakşehir, Süper Lig'de Yarın Gaziantep'e Konuk Olacak

Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Gaziantep ile karşılaşacak.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:45:25

Üniversiteli Simay Kaza Kurbanı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yolcu minibüsünün altında kalan üniversite öğrencisi Simay Karadumanlı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:45:00

Çocuklarda İdrar Kaçırma Kalıcı Sorunlar Oluşturabilir

SAMSUN – Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Erdal Irmak, çocuklarda idrar kaçırma sorununun çok ciddi kalıcı böbrek ile mesane hasarlarına sebep olabileceğini ve psikolojik travmalar oluşturabileceğini söyledi.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:44:59

'Merci Öğrenci Danışma Merkezi' Hizmet Vermeye Başladı

İçel Büyükşehir Belediyesinin her yaştan öğrenciye eğitim hayatlarında ve sınav dönemlerinde destek sağlayacak olan “Merci Öğrenci Danışma Merkezi” hizmet vermeye başladı. Merkezde öğrenciler için pilates ve yoga odasının yanı sıra ince motor becerilerini sosyal aktivitelerle geliştirebilecekleri atölyeler de yer alıyor.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:44:58

Meme Kanserini Yenen Kadın Sözleriyle Ağlattı Açıklaması 'Eşim Saçlarımı Kazıdı, Ben Ağladım'

İzmir’in Torbalı ilçesinde terzilik yapan dört çocuk annesi Gülcan Karagül, üç yıl önce yakalandığı meme kanserinden doktorunun ve ailesinin desteğiyle kurtuldu. Eliyle yaptığı muayene sonucu memesinde kitle olduğundan şüphelenip doktora başvurduğunu anlatan Karagül, Kanser Haftası nedeniyle tüm kadınları elle meme muayenesi konusunda uyardı. Karagül, kanserin kadının en fazla değer verdiği şeyleri yok ettiğini vurgulayarak, “Kemoterapi döneminde her gün yastığımdan tutam tutam saç topluyordum. Artık dayanamadım ve eşime saçlarımı kazımasını söyledim. O kazıdı, ben ağladım. O süreçte kızımın düğününe perukla gittim” dedi.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:44:27

Dicle Perakende, Faaliyetlerini 'Depsaş Enerji' Olarak Sürdürecek

Dicle Elektrik Perakende Satış AŞ, yeni logosu ve yenilenen Depsaş Enerji markasıyla faaliyetlerine devam edecek.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:44:26

Efteni Gölü'nün Su Seviyesi İskeleye Kadar Yükseldi

DÜZCE – Düzce’nin turizm bölgelerinden birisi olan Efteni Gölü’nde sağanak yağış ve dağlarda eriyen kar sularının ardından su seviyesi iskeleye kadar yükseldi. Yükselen su sonrasında Efteni Gölü’nde ilginç görüntüler oluştu.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:43:58

Kavşaklara Motosiklet Uyarı Levhası

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde motosiklet sürücüleri, kendilerinin de trafikte fark edilmesini istedi.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:43:57

Otonom Kontrollü Çiftlik Projesi Türkiye Finallerine Katılacak

TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması İzmir Bölge Değerlendirmesine Aydın’dan katılan 20 projeden 6’sının derece elde ederek bölge finallerinde büyük bir başarıya imza attı. Birinci olan üç proje Türkiye finallerine katılmaya hak kazanırken bu projelerin arasında Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ’Real Time Takip ve Otonom Kontrollü Çiftlik’ projesi de yer aldı.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:43:26

Vergi İncelemelerinde Uygulama Birliğini Sağlamak İçin Danışma Komisyonu Oluşturuldu

Vergi incelemelerinde mevzuat hükümlerinin uygulanmasına ilişkin ortaya çıkan tereddütlü hususları görüşüp karara dönüştürerek Vergi Denetim Kurulu Başkanlığına bildirmek üzere Danışma Komisyonu oluşturuldu.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:41:57

Altıntaş'a Kapalı Pazar Yeri

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde kapalı pazar yeri yapım ihalesinin yapıldığı bildirildi.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:38:59

Başkan Işık Açıklaması 'Afetler Ve Özellikle Deprem, Hem Türkiye'nin Hem De İlimizin Bir Gerçeği'

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından ilan edilen ‘Afet Eğitim Yılı’ çalışmaları kapsamında, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Ali Artun Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık’ı ziyaret etti.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:38:58

Ehliyetsiz Sürücü Alkollüyken Kaza Yaptı; 1 Yaralı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde ehliyetsiz olan ve aşırı derecede alkollü olan sürücü iş makinesine çarptı. Kazada 1 kişi yaralanırken sürücünün daha önceden alkollü araç kullanmaktan 2 defa ehliyetini kaptırdığı öğrenildi.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:38:57

(Özel) İstanbul'da Feci Kaza Açıklaması Motosikletli Kadın Kurye Takla Attı

Kağıthane’de siparişi yetiştirmek üzere seyir halinde olan 18 yaşındaki motosikletli kadın kurye, dönüş yapan otomobile çarparak takla attı. Feci kaza güvenlik kameralarına yansırken, aracın camını tuzla buz eden kadın sürücü yere savrularak yaralandı. Kazayı gören meslektaşları genç kıza su verip montunu başının altına koyarak bir an olsun başından ayrılmadı. Kazanın ise kavşaktaki trafik ışıklarının çalışmaması nedeniyle yaşandığı öğrenildi.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:38:28

Sınıf Başkanı Oldu, Mektupla Sözünü Yerini Getirdi

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, kendisine mektup göndererek destek isteyen ilkokul 5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Bejan Gül’ün başkanlık seçimlerinde sınıf arkadaşlarına verdiği ‘Sizi atlara bindireceğim’ sözünü yerine getirdi.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:37:58

Marmara Bölgesi'nde Sıcaklıkların Mevsim Normallerinin 4 İla 6 Derece Üzerinde Olması Bekleniyor

Marmara Bölgesi'nde sıcaklıkların mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde olması öngörülüyor.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:37:57

Doğu Anadolu'da Kuvvetli Rüzgar Bekleniyor

Rüzgarın saatteki hızının 40 ila 70 kilometreyi bulacağı tahmin ediliyor.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:37:56

Türkiye'nin 50 Milyar Dolarlık Süs Taşı Potansiyeli

Türkiye’nin farklı yerlerini dolaşarak süs taşları için keşif yapan Samsunlu Kocagülle kardeşler, Muğla’nın Yatağan ilçesinde dünyada çok popüler olan “mavi safir (korundum minerali türü) taşı” ocağına bir keşif yaptılar. Bu yatakta ayrıntılı incelemelerde bulunan Prof. Dr. Murat Hatipoğlu, "Ham madde değeri yaklaşık olarak 50 milyar doları bulan süs taşı potansiyeli şu an yerin altında çıkartılmayı bekliyor" dedi.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:37:25

(Özel)- Pendik'te Suriyeli Komşularının Ekmek Teknesi Alev Aldı, Mahalleli Seferber Oldu

Pendik’te Suriye uyruklu bir vatandaşın, içerisinde gıda ürünleri satarak geçimini sağladığı midibüs bir anda alev almaya başladı. Komşularına ait aracın yandığını fark eden mahalle sakinleri, yangın tüpleriyle alev topuna dönen araca müdahale etmeye çalıştı.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:36:58

Dumlupınar'da Traktör Sürücüleri Bilgilendirildi

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde merkez ve köylerdeki traktör sürücüleri jandarma tarafından güvenli kullanım konusunda bilgilendirildi ve broşür dağıtımı yapıldı.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:36:57

Altıntaş'ta ''Bal Ormanı'' Çalışmaları

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde ’’Bal ormanı’’ oluşturma çalışmaları kapsamında ağaçlandırma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

7 Nisan 2021 Çarşamba   09:36:56

 1  2  ...  68  69  70  ...  74  75