Haber Arşivi

Dinamo Kiev-Club Brugge Maçının Başlama Saati Değişti

UEFA Avrupa Ligi'nde Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile Belçika'nın Club Brugge takımı arasında yarın oynanacak son 32 turu ilk maçının başlama saatinde değişikliğe gidildi.

17 Şubat 2021 Çarşamba   15:00:42

KTÜ'de Bahar Dönemindeki Dersler Çevrim İçi Yapılacak

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) bahar dönemi için üç fakültenin bazı sınıfları haricindeki ön lisans, lisans ve lisansüstü programlarındaki tüm derslerin çevrim içi gerçekleştirileceği bildirildi.

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:56:41

BM Türkiye Mukim Koordinatörü Alvaro Rodriguez, 'İklim Değişikliğiyle Mücadele Toplantısı'nda Konuştu Açıklaması

'Beraber yaşadığımız bu dünya ne sosyal ne ekonomik olarak yeteri kadar güçlü ne de çevresel olarak sürdürülebilir. Hepimizin karşı karşıya kaldığı ve bildiğimiz riskler söz konusu' 'BM Türkiye Temsilciliği olarak her zaman Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'yle olan güçlü ortaklığımız doğrultusunda hükümetin ve halkın iklim konusunda attığı adımlara destek vermeye hazırız'

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:54:12

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Ordu 7. Olağan İl Kongresi'nde Konuştu Açıklaması

'İnandığımız yol bu milleti yeryüzünün bütün milletleri arasında en üst noktaya çıkarma mücadelesinin yoludur. İnandığımız yol bu ülkenin evlatlarının her birisini gerçekten güçlü bir refah seviyesine ulaştırma yoludur' '15 Temmuz'da da bu vesayet odakları Recep Tayyip Erdoğan'ı ve yol arkadaşlarını yolundan çıkarmak, onları engellemek için darbe girişiminde bulundular. Ancak sizin imanınızla inancınızla Türkiye'deki iç vesayet odakları 15 Temmuz gecesi çöp tenekesine atıldı'

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:54:11

Bandırmaspor Hedefini Play-Off Olarak Güncelledi

TFF 1. Lig'de mücadele eden Royal Hastanesi Bandırmaspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, son haftalarda aldıkları başarılı sonuçlarla hedeflerini play-off aşamasına kalmak olarak güncellediklerini söyledi.

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:53:41

Türkiye Ve Portekiz'den Karşılıklı Yatırımların Artırılması Çağrısı

Türkiye'nin Lizbon Büyükelçisi Lale Ülker: 'Hem Türk şirketlerin Portekiz'de, hem de Portekizli şirketlerin Türkiye'de yeni yatırım yapmaları için kuvvetli bir siyasi irade mevcut' Portekiz'in Ankara Büyükelçisi Jaime Van Zeller Leitao: (İki ülke) Seçilmiş iş fırsatlarına odaklanmalı. Örneğin, inşaat ve turizm sektörleri Portekiz ve Türk şirketlerinin iş birliği yapabileceği konular. (İlişkilerimizdeki) Mükemmel ortamdan daha fazla faydalanmalı, iki taraflı ticaret ve yatırımlarımızı artırmalıyız' DEİK TürkiyePortekiz İş Konseyi Başkanı Özer Öz: '(Portekiz hükümetinin 20212030 yılları için açıkladığı 43 milyar avroluk yatırım programı) Gündeme alınan bu kamu projeleri Türk iş dünyası için ürün ve servis ihracatı imkanı ile yatırım fırsatları sunacak'

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:51:41

NATO Ülkelerinin Savunma Bakanları Afganistan Ağırlıklı Gündemle Toplandı

Afganistan'dan çekilme veya bu ülkede kalma kararının, savunma bakanlarının bu toplantısında çıkması beklenmiyor Konunun marttaki NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda bir kez daha gündeme gelebileceği değerlendiriliyor.

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:51:11

Davutoğlu, Gara Operasyonunun Başarısız Olduğunu Savundu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Irak'ın kuzeyindeki Gara'da PKK terör örgütü tarafından şehit edilen Türk vatandaşlarının kurtarılması amacıyla yapılan harekatın başarısız olduğunu öne sürdü.

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:49:42

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Meyer-Landrut, 'İklim Değişikliğiyle Mücadele Toplantısı'nda Konuştu Açıklaması

'İklim değişikliği, son zamanlarda da dile getirildiği üzere, mevcut yeni tip koronavirüs salgınından bile çok daha ciddi ve zor üstesinden gelebileceğimiz bir sorun olarak karşımızda' 'Türkiye ve AB, güçlü ekonomik ortaklar olarak iklim değişikliğiyle mücadele etmek için birçok nedene sahip. Coğrafya, tarih, gelenek, ticaret gibi birçok ortak noktamız var. Akdeniz ve Karadeniz gibi aynı coğrafyanın komşularıyız'

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:48:41

GAÜN İle GAGİAD Arasında Üniversite Sanayi İş Birliği Protokolü İmzalandı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) arasında "Üniversite-Sanayi İş Birlikleri ve Girişimcilik Ekosisteminin Sürdürülebilirliği" konularında işbirliği protokolü imzalandı.

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:45:13

Samsun Büyükşehir Belediyesi Evsizler Ve Sokak Hayvanları İçin Çalışma Yapıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kimsesiz vatandaşların sokakta kalmaması için çalışma yürütüyor, kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için de kentin farklı yerlerine yiyecek bırakıyor.

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:45:12

Taciz İddiası Üzerine Hakkında İftira Suçlamasıyla Dava Açılan Hint Gazeteci Beraat Etti

Hindistan’da eskiden editörlük de yapan politikacı M. J. Akbar’ın kendisini taciz ettiğini önü sürdükten sonra, Ekim 2018’de Akbar tarafından iftira suçlamasıyla mahkemeye verilen gazeteci ve #MeToo hareketi üyesi Priya Ramani beraat etti.

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:45:12

Arjantin'de Yaklaşık 1 Yıl Sonra Kovid-19 Tedbirleri Altında Yüz Yüze Eğitim Başladı

Arjantin'de yaklaşık bir yıl önce yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle kapanan okullarda tekrar yüz yüze eğitime geçildi.

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:44:12

Manisa'da Yakalanan DEAŞ Üyesi Örgütün Bilgisayar Korsanı Çıktı

Manisa'nın Salihli ilçesinde yakalanan ve terör örgütü DEAŞ üyesi adına bilgisayar korsanlığı yaptığı belirlenen Filistin uyruklu şüpheli tutuklandı.

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:44:11

Malatya'da Kovid-19 Tedbirlerini İhlal Eden 7 Kişiye Para Cezası

Malatya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal eden 7 kişiye para cezası kesildi.

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:43:42

Akar Ve Soylu'ya Suikast Talimatı Aldığını İtiraf Eden PKK'lı Sonay Bakar'a Müebbet Hapis Cezası

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya suikast talimatı aldığını itiraf eden terör örgütü PKK üyesi Sonay Bakar, müebbet hapis cezasına çarptırıldı, ona yardım ettiği belirtilen 2 kişinin ise beraatine karar verildi.

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:43:41

İsrail Ve Esed Rejimi, Rusya'nın Ara Buluculuğunda Esir Takası Yapıyor

İsrail tarafından alıkonulan 2 Suriyeli serbest bırakılırken, Esed rejiminin elindeki İsrailli genç kız salıverilecek.

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:43:11

GÜNCELEME - Muğla'da Kuvvetli Fırtına Ağaçları Devirdi

DETAYLAR EKLENDİ.

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:42:43

GÜNCELLEME - Kaş'ta Sazlık Alanda Çıkan Yangın Seraları Tehdit Ediyor

Bölgede etkisini sürdüren kuvvetli rüzgar nedeniyle ekiplerin güçlükle müdahale ettiği alevler, seralardan birine ulaştıDETAYLAR EKLENDİ.

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:42:42

AK Parti Ankara 7. Olağan İl Kongresi Yapıldı

AK Parti TBMM Grup Başkanı Naci Bostancı: '(Millet İttifakı) Siyasette böylesine husumete dayalı ortaklıkların ne kendilerine ne de memlekete faydası yok. Bizim onların diline misliyle mukabele edecek elbette ki sözlüğümüz var ama öyle konuşmayacağız' 'Bizim düşmanlığımız siyasetle değildir, hayır. Bizim düşmanlığımız az gelişmişliktir, bizim düşmanlığımız milletimizin önüne çıkan engellerdir. Bizim düşmanlığımız bu ülkenin ortak kaderine entrika çeviren, önüne blok olmaya çalışan, arkada sinsice işler çeviren terör örgütlerinin hamileridir'

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:42:41

Konyaspor, Yeni Malatyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 26. haftasında 20 Şubat Cumartesi günü Yeni Malatyaspor'a konuk olacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:40:41

CHP Grup Başkanvekili Özel, Gündeme İlişkin Değerlendirmelerde Bulundu Açıklaması

'(Gara'da PKK'nın şehit ettiği Türk vatandaşları) Bu infazdan bir sorumlu varsa, bir kişi üstlenecekse, 'Her şeyi ben yaptım.' diyen, o bakanları atayan, bu operasyonun siyasi sorumluluğunu 'Ben.' diye alacak' '(MHP Genel Başkanı Bahçeli) 'Esir lafını doğru bulmuyorum Sayın Erdoğan.' de, bunu Halk TV üzerinden yapma' 'Yarın genel görüşme açılmasını talep edeceğiz, bu genel görüşmede Sağlık Bakanı'nın olmasını önemsiyoruz'

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:40:12

Brent Petrolün Varil Fiyatı 64 Doların Üzerinde Seyrediyor

Brent petrolün varili, dünyanın en büyük petrol üreticisi ABD'de dondurucu soğukların neden olduğu arz kesintisinin etkisiyle uluslararası piyasalarda 64,41 dolardan işlem görüyor.

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:39:42

Çevre, Doğa Ve Hayvanlara Karşı İşlenen Suçlarla Mücadele Çalıştayı Düzenlendi

Çevre, Doğa ve Hayvanlara Karşı İşlenen Suçlarla Mücadele Çalıştayı'nda HAYDİ uygulaması üzerinden alınan ihbarlarla suçun büyük ölçüde önlendiği bildirildi.

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:39:41

Beyaza Bürünen Spil Dağı Milli Parkı İlgi Odağı Oldu

Kar yağışıyla beyaza bürünen Spil Dağı Milli Parkı, Manisa ve çevre illerden çok sayıda ziyaretçiyi ağırlıyor.

17 Şubat 2021 Çarşamba   14:35:11

 1  2  ...  26  27  28  ...  54  55