Haber Arşivi

Bursa'da Sağlık Çalışanına Şiddete Gözaltı

Bursa’da hasta bebeği için acile gelen bir vatandaş ortalığı birbirine kattı. Covid-19 salgını dolayısıyla hastanın yanına tek refakatçi alınacağını söyleyen sağlık çalışanına tekme atan vatandaş, şikayet üzerine gözaltına alındı. Olayın ardından açıklama yapan Bursa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halim Ömer Kaşıkcı, bu zorlu süreçte fedakarca çalışan sağlık çalışanlarının sonuna kadar yanında olduklarını ve olayın takipçisi olacaklarını söyledi.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:29:39

Öldürülen Özgür Duran'ın Annesi Açıklaması 'Benim Çocuğum Sokak Ortasında Ölümü Hak Etmemişti'

Konya’da, sevgilisi ile parkta tartışırken, Kadir Şeker’in ölümüne neden olduğu Özgür Duran’ın annesi Mübeyyen Güner, “Kadına şiddet uygulayan biri değildi benim evladım. Benim çocuğum sokak ortasında ölümü hak etmemişti” dedi.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:29:09

Sivasspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları

Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 5. haftasında 17 Ekim Cumartesi günü Hes Kablo Kayserispor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:29:08

Kırmızı Işıkta Geçen Otomobil İki Ayrı Motosiklete Çarptı Açıklaması 2 Yaralı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan otomobilin çarptığı 2 ayrı motosikletin sürücüsü yaralandı.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:28:41

Sultanbeyli'de Lüks Otomobilin Farları Çalınması Kamerada

Sultanbeyli’de otomobillle ile gelen 3 hırsız oto galerideki lüks otomobilin farlarını çaldı. Hırsızların lüks otomobilin farlarını çalma anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:28:41

Sivasspor, Kayseri Maçına Yoğun Tempoda Hazırlanıyor

DG Sivasspor, Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:28:39

Kahramanmaraş'ta Fabrikada Çıkan Yangın Söndürüldü

Kahramanmaraş'ta metal mutfak eşyası üretimi yapan bir fabrikada çıkan yangın söndürüldü.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:28:39

Osmanlı Ocakları'ndan AYM Tepkisi Açıklaması 'Işıkları Açık Tutanlar Muma Hasret Kalabilir'

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, "Işıkları açık tutanlar muma hasret kalabilir. Darbe döneminde kullanılan dilin Anayasa Üyesi tarafından kullanılmasını dün dehşetle şahit olduk" dedi.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:28:11

Başkan Zolan; 'Esas Olan Millete Hizmet Etmektir'

AK Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Fatih Durmaz ve yeni yönetimini Başkan Zolan makamında ağırladı. Esas olanın millete hizmet etmek olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Denizlimize, Merkezefendimize daha güzel hizmetler yapmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:28:09

Büyükşehir'den Uyuşturucuyla Mücadele İçin 'Özgür Köy'

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Lokman Hekim Üniversitesi ile alkol ve madde bağımlılığına karşı birlikte mücadele edecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Gümüşel arasında imzalanan protokolle iki kurum uyuşturucu madde bağımlılarının sosyal hayata kazandırılması için “Özgür Köy Projesi”ni hayata geçirecek. Geçmiş dönemde yapılan ancak kullanılmayan Temelli Rehabilitasyon Merkezi aktif hale getirilerek, kurulacak atölyelerde uyuşturucu madde bağımlıları hobi ve mesleki faaliyetlere yönlendirilecek. Alkol ve madde bağımlılığının neden olduğu fiziksel, ruhsal ve sosyal sorunlarla mücadele için gerekli tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarının gerçekleştirilmesi için merkez 25 yıl süreyle ortak proje kapsamında işletilecek. Özgür Köy Merkezi’nde ayrıca üniversitenin görevlendirdiği yöneticiye bağlı olarak tıp doktoru, psikiyatrist, psikolog ya da sosyal hizmet uzmanı bulundurulacak. Büyükşehir Belediyesi, amacına uygun olarak yoksul ve kimsesiz bağımlı bireyler için de Temelli Özgür Köy Merkezi’nin toplam kapasitesinin yüzde 10’unu geçmeyecek şekilde talepte bulunabilecek. 20 bin 485 metrekarelik alana sahip olan merkezin ihtiyaç halinde proje alanının yeni inşaatlarla genişletilmesi Büyükşehir Belediyesinin kontrolünde olacak.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:28:09

Yunanistan'da Suç Örgütü Altın Şafak Partisinin Yöneticilerine 13'Er Yıl Hapis Cezası

Aşırı sağcı Altın Şafak'ın lideri Nikos Mihaloliakos'un aralarında bulunduğu partinin yönetici kadrosuna 13'er yıl hapis cezası verildi Parti üyesi Yorgo Rupakias, solcu şarkıcı Pavlos Fissas'ı öldürmekten ömür boyu hapse mahkum edildi.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:26:38

Kırklareli Valisi Osman Bilgin'den Türk Bayrağı Duyarlılığı

'Bundan sonra vatandaşlarımıza yırtık ve eski bayraklarını değiştirmeleri için uyarılarda bulunacağız. Kurumlarımızın da bu konuda hassasiyet göstermesini bekliyoruz'

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:26:10

Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda Konuştu Açıklaması (3)

'Ne zamandan beri terörle iç içe olanlar, Tabipler Birliği gibi önemli bir kuruluşun başına geçebiliyor? Bunun adı demokratik bir yaklaşım değildir, bunun adı terör örgütlerinin sivil toplum kuruluşlarına adeta el koyması hadisesidir' 'Türk Tabipleri Birliği başta olmak üzere diğer meslek kuruşlarındaki sorunlar da artık tahammül edilmez seviyeye ulaşmıştır' 'Eğer dünyada insan hakları varsa, demokrasi varsa ve siz de 30 yıldır bu Minsk üçlüsünün içinde bu sorunu çözmekle görevliyseniz yapmanız gereken nedir, oyalama değil, bu müzakereleri bitirip bu toprakları sahiplerine vermektir' 'Azeri kardeşlerimize her türlü desteği vermeye varız, yine vereceğiz. Minsk üçlüsünün içerisinde olanların verdiği desteği niye konuşmuyorsunuz? Rusya'dan, Fransa'dan bu kadar silahlar geliyor. Bunları niye konuşmuyorsunuz?'

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:23:37

Başkan Özkan'dan Çevre Temizliği

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, çevre temizliği yaptı.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:23:11

İsviçre'de Kovid-19 Vakalarındaki Hızlı Artış Sürüyor

Federal hükümet, OHAL dahil acil önlemleri görüşmek üzere toplanıyor.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:23:10

Isparta'da Öldürülen Kadın Denizli'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Isparta'da evinde bıçaklanarak öldürülen 23 yaşındaki Gamze Esgicioğlu'nun cenazesi, memleketi Denizli'nin Kale ilçesinde toprağa verildi.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:23:09

Tokat'ta, Belediye Tarihinin En Geniş Kapsamlı Çalışması

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, belediye tarihinin en geniş çaplı yağmursuyu hat çalışmalarını bu dönem içerisinde gerçekleştirdiklerini söyledi.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:22:41

Başkan Akın TÜBİTAK Birincisi Ziya Yıldız'ı Ağırladı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın TÜBİTAK-2242 Türkiye Finalinde Birincilik Ödülünü kazanan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Öğrencisi Ziya Yıldız’ı ağırladı.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:22:40

Korona Virüse Yenik Düşen Aydın Tabip Odası Başkanı Ülkü İçin Tören Düzenlendi

Üç hafta önce katıldığı bir programda Korona virüse (Kovid-19) karşı bilgiler veren ve vatandaşları uyaran Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Esat Ülkü Korona virüse yakalandı. Korona virüse karşı mücadeleyi kaybeden Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Esat Ülkü için hizmet binası önünde tören düzenlendi.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:22:39

Jeopark Belediyeler Birliği Meclisi Toplandı

Manisa’nın kültürel ve tarihi değerlerini tanıtmak amacıyla kurulan Jeopark Belediyeler Birliği Ekim ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:22:10

TFF 1. Lig'de En Çok Gol Bursaspor Maçlarında Oluyor

4 haftası geride kalan TFF 1.Lig’de en çok gol sesi Bursaspor’un maçlarından geldi. Yeşil beyazlılar, rakip ağları 7 kez havalandırırken, kalesinde 8 gol gördü.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:22:09

Başkan Küpeli'nden Müdür Değirmenci'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Gümrük Müdürlüğü görevine atanan Yusuf Değirmenci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette ihracat ve dış ticaret konuları görüşüldü.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:22:08

Başkan Zeybek Açıklaması 'Şehit Yakınları Ve Gazilerimiz Milletimizin Ve Devletimizin Göz Bebeğidir'

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kalplerinin her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu kaydederek, “Şehit yakınları ve gazilerimiz hem aziz milletimizin hem devletimizin göz bebeğidir” dedi.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:21:39

Fenerbahçe, Dünya Devlerini Geride Bıraktı

Sezona 18 transferle giriş yapan Fenerbahçe, sosyal medyayı salladı. Sarı-lacivertliler, eylül ayında toplam 8 milyon 250 bin etkileşimle, sosyal medyada Liverpool ve Arsenal gibi dev kulüpleri geride bırakarak 3. sıraya yükseldi.

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:21:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'te Soruları Yanıtladı Açıklaması

'(AYM üyesi Yıldırım'ın 'Işıklar yanıyor' paylaşımı) Çok talihsiz bir açıklama. Bu talihsiz açıklamayı keşke yapmamış olsaydı. Kaldı ki bir üyenin üzerine böyle bir şey düşmezdi' '(Erken seçim) Gündemimizde böyle bir şey kesinlikle yok. Cumhur İttifakı olarak Sayın Bahçeli'nin de ifade ettiği gibi böyle bir şey söz konusu değil. Bunun vakti saati bellidir, Haziran 2023'

14 Ekim 2020 Çarşamba   14:20:38

 1  2  ...  32  33  34  ...  73  74