Haber Arşivi

Nevşehir Heyetinden Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Turhan'a Ziyaret

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’de yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı çeşitli projelere ilişkin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile görüştü.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:32:15

Hipodromların Şampiyonları Sultansuyu'nda Yetişiyor

1865’ten beri faaliyette olan Sultansuyu Tarım İşletmesinde yetişen Safkan Arap Atları, hipodromlarda elde edikleri başarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Şimdiye kadar birçok şampiyon tayı yetiştiren işletmede, her yıl yarışlarda başarılı olan atlar hem sahiplerine hem de yetiştiği işletmeye kazandırıyor.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:32:14

Kayseri'de Hırsızlığa Teşebbüs

İncesu ilçesindeki bir fabrikaya hırsızlık yapmak için giren şüpheli otobüs durağında yakalandı.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:32:13

Çocuklar Kozan'ın Tarihi Turistik Mekanları Gezdi

İnsani Yardım Vakfı Adana ve Kozan Şubesi ile Kozan Gençlik Merkezi tarafından çocuklara yönelik, Kozan’a tarihi ve turistik gezi düzenlendi.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:31:45

İş Adamlığından 'Gerçek Napoliten Pizzacı'lığa

İzmirli iş adamı Özgür Kılınçlar, 40 yaşından sonra Napoli’de Gerçek Napoliten Pizza Birliğinden aldığı eğitimin ardından staj gördü, sonra da dünyada 795 restoranda bulunan ‘Gerçek Napoliten Pizza’ sertifikasına sahip Türkiye’deki ilk ve tek restoranı açtı. Kılınçlar, kurduğu işletmenin İtalyan Top50 pizza tarafından dünyanın en iyi 50 Napoliten Pizza restoranı arasında gösterildiğini belirtti.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:31:44

Ağaç Ustası Mesleğinin Kaybolmaması İçin Direniyor

Samsun’un Bafra ilçesine 48 yaşındaki ağaç ustası, hobi olarak başladığı ağaç işleme sanatının yok olmaması için direniyor.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:31:14

Başkan Demir Açıklaması 'İş Makineleri Sahaya İniyor'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “İlçe belediyesi ve Büyükşehirin imkanlarını birleştirdik. İş makineleri haftaya mahallelere iniyor. İyi bir hizmet dönemini hedefliyoruz” dedi.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:31:13

Açıksaray Ören Yeri Latin Amerikalı Turistleri Bekliyor

Latin Amerika ülkelerindeki turizmciler, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi'nin davetiyle Nevşehir'e geldi Gülşehir'deki Açıksaray Ören yerini ziyaret eden konuklar bölgeye hayran kaldı Kolombiyalı turizmci Johanna Gonzales:'Gülşehir'i ziyaret etmekten dolayı çok memnunum. Bu kadar önemli kültürel ve tarihi bir zenginlikle karşılaşacağımı düşünmemiştim. Çok heyecanlandım ve şaşırdım. Bütün Latin Amerikalıların Türkiye'ye geldiklerinde Gülşehir'i ve özellikle Saint Jean Kilisesi'ni görmelerini tavsiye edeceğim'

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:30:13

Zeytinburnu'nda Görünmez Kaza Kamerada

Zeytinburnu’nda bir otoparkta hiçbir şeyden habersiz bekleyen adama, geri manevra yapan otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle birkaç metre ileriye uçan adam yaralanırken, o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:29:13

Derinkuyu'da Spor Şenliği Düzenlendi

Derinkuyu ilçesinde, kaymakamlık ve belediye tarafından spor şenliği düzenlendi.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:28:43

Örtü Altı Karpuz Hasadı Başladı

Iğdır’ın Oba köyünde, ’örtü altı’ olarak bilinen ve erken üretilen karpuz hasadına başlandı.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:28:13

'Türkiye'de Kültür Turları Patlamış Durumda'

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya: 'Türkiye'de geçen seneden bu seneye 3 misli daha fazla kültür turu çıkıyor. Kültür turları gerçekten Türkiye'de patlamış durumda. Bizim de bir katkımız olduysa ne mutlu bize' 'Turizmde 2018 yılından daha iyi bir sezon yaşayarak, 2018'in üstünde bir rakamla rekor kıracağız' 'Sümela Manastırı'nın restorasyon sürecinde olduğu dönemde Trabzon turizmi farklı bir şekilde gelişti. Yayla turizmi ve Arap turizmi ağırlıklı gelişti. Son bir ayda 48 bin kişi Sümela'yı ziyaret etti. Çok şükür sonunda bir bölümü de olsa açıldı. Bundan sonraki dönemde doğa, yayla ve alışveriş turizminin dışında buraya kültür turları yavaş yavaş gelmeye başlayacak. Trabzon’un çevresi o anlamda değişecek diye düşünüyorum. Trabzonlular ve turizmciler çok mutlu'

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:27:43

Yazın En Lezzetli Kursu Çankaya'da

Çankaya Belediyesi Çankaya Evlerinde "Yaz Dönemi" eğitimleri tüm hızıyla devam ederken, Çankayalılardan en çok ilgi gören kursların başında "Pastacılık" dersleri geliyor. 100’den fazla Başkentlinin katıldığı kurslar, haftanın her günü 7 farklı grup şeklinde düzenleniyor. İki usta eğitmen, unlu mamuller üzerine birbirinden leziz tarifleri Çankayalılara öğretiyor.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:27:15

(Özel) Şişli'de Kadın Sürücüden Motosikletliye İlginç Tepki

Şişli’de yoğun trafikte otomobiller durduğu esnada kadın bir sürücü, geçmek için kendisine korna çalan motosikletliye bağırdı. Motosikletlinin cevap vermemesi üzerine kadının, “Ne duruyorsun bas git. What the hell" diyerek tepki gösterdi. O anları kaydeden motosiklet sürücüsü, görüntüleri sosyal medyadan paylaştı.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:27:14

İHA Duyurdu, Bursa'nın Değeri Kurtulacak

Bursa’da 100 yıllık geçmişi bulunan Çekirge’de 38 dönüm alanda kurulu bulunan Havuzlupark’ın yeniden faaliyete geçirilmesi için Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Gençlik Spor İl Müdürü Hüseyin Uysal, Havuzlupark’ın Bursalıların keyifle zaman geçireceği, sportif, sosyal donatı ve kültürel alanlarla aslına uygun şekilde hizmete alınacağını söyledi.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:26:43

Arılar Güzellik Merkezi Önünü İstila Etti

Gaziantep’te bir güzellik merkezi önündeki ağacın üzerinde toplanan ve çevreyi istila eden binlerce arı insanları tedirgin etti. Arılar olay yerine gelen ve aracılıkla uğraşan bir vatandaş tarafından kovana konularak götürüldü.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:25:13

Seyit Saatçi Açıklaması 'Karikatür Bir Güldürü Sanatı Değil'

Karikatür, resim, mizah öyküsü ve deneme yazıları alanlarında çalışmalar yapan Seyit Saatçi karikatür sanatını anlattı.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:23:14

Boyabat'tan İlk Hacı Kafilesi Yola Çıktı

Boyabat ilçesinden kutsal topraklara gidecek 41 hacı adayı, dualarla uğurlandı.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:21:13

Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya görevden alındı

Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya görevden alındı. Çetinkaya'nın yerine yardımcısı Murat Uysal atandı.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:19:42

Ümit Besen Ve Pamela Tarihi Sinop Cezaevinde Sahneye Çıkacak

Ünlü sanatçılar Ümit Besen ve Pamela, Tarihi Sinop Cezaevinde sahneye çıkacak.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:15:43

Çaldığı Yüzüğü Kuyumcuya Gösterip, 'Bundan Var Mı' Diye Sordu

İçel’de kuyumcudan bir yüzüğü kendinin gibi eline takarak dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan bir kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Emniyet çıkışında gazetecilerin ’neden gözaltındasınız" sorusuna ilginç bir çıkış yapan kadın, "Çok mu merak ediyorsunuz. Cinayet işledim, yardım edecen mi?" dedi. Ayrıca şüpheli kadın, çalarak, parmağına taktığı yüzüğü de kuyumcuya gösterip, ’bundan var mı’ diye sordu.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:15:16

İhtiyaç Sahibi Ailelerin Evlerini Büyükşehir Yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli’nde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere prefabrik evler inşa ediliyor.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:15:15

Muğla Toç Bir-Sen'den Kadro Açıklaması

Muğla’da Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Toç Bir-Sen ve Bayındır Memur-Sen üyeleri tarafından "Hakkımız olanı istiyor, kadro mücadelemize

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:15:14

Bilgi Koleji'nden 200 Öğrenciye Yüzde 50 Burs

Bilgi Koleji Kurucusu Ahmet Çevik: 'LGS'de istediği liseye yerleşemeyen 200 öğrenciye koşulsuz yüzde 50 burs desteği vereceğiz' 'Öğrencilerin istemedikleri okullarda başarı oranı düşüyor ve bu durum öğrencilerin gelecek yaşamında olumsuz etkiler oluşturuyor' 'Tercih sıralamasında yaşanan kararsızlık ve yapılan hatalar, birçok öğrencinin istediği okullara girmesine engel olabilir'.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:11:44

ATO Heyeti Portekiz'e Gitti

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki heyet, 19, 20 ve 21 Eylül tarihlerinde ATO’nun bu yıl ikincisini gerçekleştireceği “Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi” ile ilgili çalışmalarda bulunmak üzere, Portekiz’in başkenti Lizbon’a gitti. Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü (WIPO) ve Portekiz Sınai Mülkiyet Hakları Enstitüsü tarafından düzenlenen “Dünya Çapında Coğrafi İşaretli Ürünler Sempozyumu”na katılarak, bir dizi temasta bulunan heyette ATO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat Ülkü Karakuş, ATO Yönetim Kurulu Üyeleri Halil İlik ve Süleyman Ekinci de yer aldı.

6 Temmuz 2019 Cumartesi   10:11:14

 1  2  ...  4  5  6  ...  10  11