Haber Arşivi

Bozbey Açıklaması 'Dağ Bölgesinde Kooperatifçiliği Öne Çıkaracağız'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Büyükorhan’da halkla buluştu. “Dağ bizim dağımız” ifadelerini kullanan Bozbey, “Dağ yöresinde tarımı ve hayvancılığı destekleyeceğiz. Kooperatifçiliği öne çıkaracağız. Büyükşehir Belediyesi’nin ihtiyaç duyduğu ürünleri kooperatiflerden temin edeceğiz” dedi.

15 Şubat 2019 Cuma   22:38:46

Metris Cezaevinde Yangın

Asayiş suçlularının bulunduğu koğuşta çıktığı belirtilen yangın söndürüldü.

15 Şubat 2019 Cuma   22:37:16

'Zillet İttifakına Karşı Tüm Kadrolarımızla Hizmet Sunmaya Varız'

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu:'Zillet ittifakına karşı tüm kadrolarımızla, Milliyetçi Hareket Partisindeki değerli, kıymetli kardeşlerimizle, adaylarımızla tüm vatandaşlarımıza hizmet sunmaya varız'.

15 Şubat 2019 Cuma   22:34:48

Spor Toto Süper Lig Açıklaması E. Yeni Malatyaspor Açıklaması 1 - Beşiktaş Açıklaması 2 (Maç Sonucu)

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor’u 2-1 mağlup etti.

15 Şubat 2019 Cuma   22:34:47

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz Açıklaması

Kütahya’nın Emet ilçesinde Sakatlar derneğinin açılışı düzenlenen törenle dualarla gerçekleştirildi.

15 Şubat 2019 Cuma   22:34:47

Wilders'ten 'Çifte Vatandaşlar Oy Kullanmasın Ve Seçilmesin' Teklifi

PVV lideri Geert Wilders, Hollanda'daki çifte vatandaşların seçimlerde oy kullanmasının ve seçilmesinin yasaklanması için yasa tasarısı sundu.

15 Şubat 2019 Cuma   22:28:47

'Diyarbakır'ı İstismar Siyaseti Yürütenlerin İnsafına Bırakmayacağız'

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: 'Bu şehirde istihdam oluşturdukça, refahı artırdıkça istismar siyaseti yürütenlerin zeminlerini kaybetmelerini sağlayacaksınız. Diyarbakır'ı asla istismar siyaseti yürütenlerin insafına bırakmayacağız' 'Diyarbakır'da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak bugüne kadar 763 teşvik belgesi verdik, bu sayede 4 milyar liralık yatırımı destekledik, 36 bin kişiye yeni iş kapılarının açılmasını sağladık' 'Diyarbakır geçen sene tekstil ihracatında yüzde 492'lik bir artışı yakaladı. Şehrin potansiyelini ve kabiliyetini göstermesi açısından bu çok önemli bir gösterge'

15 Şubat 2019 Cuma   22:27:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Canlı Yayında Soruları Yanıtladı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) '(Soçi Zirvesi) Diyebilirim ki bu buluşmamız da gerçekten çok çok verimli, faydalı oldu. En azından Fırat'ın batısında başta şu anda İdlib olmak üzere, tabii bunun dışında Münbiç olmak üzere bunları masaya yatırdık. Cerablus'u, El Bab'ı masaya yatırdık. Fakat aslolan nedir? Münbiç'teki terör örgütlerinin YPG, PYD, bulundukları yeri terk etmesi. Nereden? Münbiç'ten çıkmaları gerekiyor ve bize daha önce verilen sözler gereği Fırat'ın doğusuna kaydırılması gerekiyor' 'Münbiç aslında bu terör örgütlerinin yeri değil. Burası yüzde 8590 itibarıyla Araplara aittir. Ama bu söz Obama döneminden bize verildiği halde yerine getirilmedi. Tabii Sayın Trump döneminde de bu söz verildi, yine yerine getirilmedi. Şu anda hala bu terör örgütleri burada duruyor. Peki, şu anda bunların buradan çıkması diye bir şey söz konusu mu? Hala bize söylenen çıkacaklar, terk edecekler' 'Biz tabii Türkiye olarak hep dedik ki 'veren el olacağız.' Bunda da dünyada, özellikle tüm ülkeler arasında milli gelire oranla en az gelişmiş ülkelere yardım noktasında Türkiye bir numara. Bazıları, Amerika diyor 'biz bir numarayız' hiç alakası yok. OECD'nin rakamları var. OECD'nin rakamlarında da Türkiye'nin bir numara olduğunu görüyoruz. Soçi bu noktada öyle bir zirve oldu ki ilk Soçi'den bu yana bu gelişmekte oluş çok farklıydı. Herkes artık Türkiye'nin gücünü ve bu noktadaki samimiyetini anladı, anlıyor' '(Trump'ın beklenen açıklaması) Yarınki açıklamada şunu bir defa kesinlikle söyleyecektir diye düşünüyorum, hani kırıntıları kaldı diyorum ya, diyecektir ki 'DEAŞ'a karşı zaferi kazandık.' Yani bir zafer ilanı olabilir. Bu ilanı yaparken de burada tabii DEAŞ'ın coğrafi hakimiyetini sonlandırmak gibi bir dert yok. DEAŞ'ı tamamen bitirmek ve DEAŞ'a kaynaklık eden özellikle ortamı sonlandırmak olabilir. Başka bir şey de olmaz diye düşünüyorum'

15 Şubat 2019 Cuma   22:26:48

Kayıp Balıkçının Teknesine Ulaşıldı

Balıkesir’in Manyas ilçesinde gölde balık avlamaya gittiği sırada kaybolan balıkçının kayıp teknesine ulaşıldı.

15 Şubat 2019 Cuma   22:26:47

İnegöl'de İşlenen Cinayette Mahkeme Keşif Yaptı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Beytullah Suna’nın vurularak öldürüldüğü olayla ilgili, mahkeme olay yerinde keşif yaptı.

15 Şubat 2019 Cuma   22:26:46

Kullandığı Traktörün Altında Kaldı

Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesinde, devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.

15 Şubat 2019 Cuma   22:25:16

Adıyaman'da Karbonmonoksit Zehirlenmesi

Sobadan sızan gazdan zehirlenen 4 kişi tedavi altına alındı.

15 Şubat 2019 Cuma   22:23:46

Görme Engelli Kızın Konserde Söylediği Türkü Herkesi Adeta Büyüledi

Adıyaman Belediyesi tarafından “Anadolu’dan Ezgiler” isimli konserde arkadaşlarının yardımı ile sahneye çıkan görme engelli genç kız, söylediği türkü ile herkesi adeta büyüledi.

15 Şubat 2019 Cuma   22:22:47

MHP Başkanı Adayı Bıyık Eskimeyen Eski Dostlar Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık eskimeyen eski dostlarla bir araya gelerek geçmişi yad etti.

15 Şubat 2019 Cuma   22:22:46

102 Yaşındaki Yaşlı Kadın Evde Çıkan Yangında Mahsur Kaldı

Denizli’de evinde çıkan yangında mahsur kalan 102 yaşındaki kadını itfaiye ekipleri kurtardı.

15 Şubat 2019 Cuma   22:18:46

Macron, 11 Mart'ı Terör Kurbanlarını Anma Günü İlan Etti

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, 11 Mart'ı terör kurbanlarını anma günü ilan etti.

15 Şubat 2019 Cuma   22:15:46

Üsküp'te '16. Yüzyıl Osmanlısında Ümmeti Tanımlamak' Konferansı

Üsküp'te, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) desteği ile Fettah Efendi Eğitim ve Düşünce Derneği'nin yürüttüğü "Osmanlı Ortak Mirasımız" projesi kapsamında "Tanıklık, yetkinlik ve önderlik: Ebussuud Efendi'nin gözüyle 16. yüzyıl Osmanlısında ümmeti tanımlamak" konulu konferans düzenlendi.

15 Şubat 2019 Cuma   22:15:16

Tetiş Yapı Elazığspor - Gençlerbirliği Maçının Ardından

Tetiş Yapı Elazığspor, Gençlerbirliği maçının ardından her iki takımın teknik direktörü açıklamada bulundu.

15 Şubat 2019 Cuma   22:14:46

Nijerya'da Devlet Başkanlığı Seçimi Öncesi Silahlı Saldırılar Açıklaması 66 Ölü

Batı Afrika ülkesi Nijerya'da devlet başkanlığı seçimi öncesi Kaduna eyaletinde düzenlenen silahlı saldırılarda 66 kişi hayatını kaybetti.

15 Şubat 2019 Cuma   22:13:46

'Bir Köşeye Sıkıştırma Gayretlerini Görüyorduk'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: 'Antalya'da üretilen ürünler İstanbul'da üç katına satılıyor. Burada çiftçiye büyük haksızlık yapılıyor. Sanki farkı çiftçimiz cebine indiriyor gibi haksız söylemler gördük. Buna bir çözüm bulmamız lazım da. Bunun içinde rant da var, manipülasyon, fırsatçılık da vardı. Bir köşeye sıkıştırma gayretlerini görüyorduk' 'CHP artık aşırı, radikal DHKPC gibi terör örgütlerinin kontrolüne girmeye başladı. Bir önceki seçimde böyle oldu. Bu bir gerçek. Atatürk'ten bu yana CHP'ye oy veren aileler, vatanını, milletini seven insanlar bundan rahatsız. En çok destek Kandil'den geliyor bu ittifaka'

15 Şubat 2019 Cuma   22:13:16

Fransa'dan ABD'nin Suriye Politikası Değerlendirmesi

Fransa Dışişleri Bakanı JeanYves Le Drian:(ABD) İran'a karşı nasıl çok katı olup aynı zamanda İran'ın bölgedeki varlığına fırsat vereceğini bilmesine rağmen Suriye'nin kuzeydoğusunu terk edebiliyor? Bu benim için bir gizem'.

15 Şubat 2019 Cuma   22:11:46

Özlü, S Plaka Sorununa Çözüm Üretiyor

Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, mahalle ve esnaf ziyaretlerinde kendisine iletilen S plaka ile ilgili şikayetleri Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’ya ileterek konu hakkında S plaka sahiplerine yardımcı olmasını talep etti.

15 Şubat 2019 Cuma   22:10:47

Müdürden Öğretmene Darp İddiasına Soruşturma

Elazığ’da bir okul müdürünün kadın öğretmeni darp ettiği iddiasına yönelik soruşturma başlatıldı. Darp edildiği iddia edilen kadın öğretmenle ilgili basın açıklaması yapıldı.

15 Şubat 2019 Cuma   22:10:46

Kılıçdaroğlu'ndan 'Siyasete Kutuplaşma Penceresinden Bakmadım' Değerlendirmesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:Siyasete kutuplaşma penceresinden asla bakmadım. Nerede bir sorun varsa, o sorunu nasıl çözeriz diye hep düşündüm. Ekonomik kriz vardı, sorun nasıl çözülür söyledik. Orta Doğu'da sorun vardı, nasıl çözülür diye söyledik. Ne zaman? 2003 yılında'Ankara'yı inşallah eski konumuna getireceğiz. Görkemli bir Ankara gerçeği çıkacak ortaya. Beton ormanları değil, gerçek anlamda kent ormanlarının süslediği bir Ankara'yı inşa edeceğiz'

15 Şubat 2019 Cuma   22:09:46

Jandarma'dan Servis Araçlarına Sıkı Denetim

DÜZCE – Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri il genelinde servislere yönelik eş zamanlı uygulama yaptı. Denetimde 189 araca 136 bin 269 TL ceza yazılırken 36 araç trafikten men edildi, 2 aranan şahıs yakalanarak haklarında gerekli yasal işlem yapıldı.

15 Şubat 2019 Cuma   22:07:16

 1  2  3  4  ...  69  70