Haber Arşivi

Uyuşturucu Satıcısı Olduğu İddia Edilen 5 Kişi Yakalandı

Gaziantep’te polis ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı operasyonla 5 kişiyi gözaltına aldı.

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:57:00

Tokat'ta 10 Yıl Önceki Terör Saldırısında Şehit Olan 7 Asker Anıldı

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 10 yıl önce teröristlerce şehit edilen 7 asker dualarla anıldı.

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:55:59

Atama Kararları Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile İslam İşbirliği Teşkilatı ve Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcilikleri ve Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:55:32

WEFA'dan, Hakkari'deki 1071 Öğrenciye Yardım

WEFA Genel Başkanı Musab Aydın: 'Hakkari'deki yavrularımızı mutlu ettik. Şırnak ve Adana'da bulunan WEFA ekiplerimiz de oradaki okullarda kış yardımlarına devam ediyor'

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:54:30

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş Açıklaması 'Türkiye İkinci Sykes-Picot'u Parçalamış, Kenara Atmıştır'

'Raftaki haritalar üzerinden oluşturulmaya çalışılan yeni bir terör koridoru, yeni bir terör devletinin uygulaması Türkiye'nin kararlılığı ile kaldırılıp kenara atılmıştır. Ama arşivlerinde bu haritaların durduğundan hiç şüpheniz olmasın' 'Türkiye Barış Pınarı, Fırat Kalkanı ve ondan evvel Zeytin Dalı Operasyonu ile Suriye'nin kuzeyinde oynanan oyun vasıtasıyla hayata geçirilmek istenen ikinci SykesPicot'u parçalamış, bir kenara atmıştır' 'Bu ülkenin en büyük gücü devlet ve milletin kaynaşmış bir şekilde, el ele, kol kola aynı hedefe yürümesidir. Barış Pınarı Harekatı'nda gördük, milletimizin yaklaşık yüzde 83'ü operasyona koşulsuz destek verdi. Bu bize millet ve devlet kaynaştığı zaman hangi adımların atılabileceğini çok somut bir şekilde gösterdi'(Libya ile mutabakat) Türkiye, Akdeniz'den silinmek istenen bir ülke olmaya rıza göstermemiş, Akdeniz'deki varlığını bu anlaşma ile ortaya koymuştur'

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:54:01

Büyükelçiler, Diyarbakır'da

Valilik ile Dışişleri Bakanlığı Diyarbakır Temsilciliği'nin organizasyonunda kente gelen 9 ülkenin büyükelçilerinden oluşan heyet, tarihi Sur ilçesinde cami, kilise ve surları gezdi Romanya'nın Ankara Büyükelçisi Gabriel Catalin Sopanda: 'Bu tarihsel bölgeleri, tarihi kilise ve camileri gezmekten memnun kaldım. Buradaki misafirperverliği sevdim'

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:52:58

Tekirdağ'da Kamyonette 46 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 46 düzensiz göçmen yakalandı.

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:52:00

Bakan Kasapoğlu, Milli Tekvandocuları Tebrik Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Rusya’da düzenlenen Tekvando Grand Prix Final müsabakaları sonunda gümüş madalya kazanan Hatice Kübra İlgün ve bronz madalya elde eden Rukiye Yıldırım ile tarihinde ilk kez 4 sıklette olimpiyat kotası almayı başaran milli sporcuları tebrik etti.

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:51:31

Kaynak Yaparken Yangın Çıktı

Antalya’da bir işçinin kaynak yaptığı sırada çıkan yangın, kısa süreli paniğe neden oldu.

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:51:02

Ukrayna'da Donarak Ölen Türk Adıyaman'da Defnedildi

Ukrayna’da donarak hayatını kaybeden ve Türk devletinin girişimleriyle Türkiye’ye getirilen Rüstem Avşar’ın (47) cenazesi memleketi Adıyaman’da defnedildi.

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:51:01

Okullarda Hayvan Sevgisi Büyüyor

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un öğrencilere hayvan sevgisi aşılamak için .aşlattığı hayvan sahiplenme çağrısı Gaziantep’in İslahiye ilçesindeki bir ortaokulun yönetiminden destek buldu.

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:50:59

Kurtulmuş Açıklaması 'Türkiye, Akdeniz'deki Varlığını Bu Anlaşma İle Ortaya Koymuştur'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Libya Anlaşması’na ilişkin, "Türkiye’yi kendi karasularının çok gerisine hapseden Ege ve Akdeniz’e çıkmasına müsaade etmeyen o haritayı fiilen anlamsız hale getirdik. Türkiye Akdeniz’den silinmek istenen bir ülke olmaya rıza göstermemiş ve Akdeniz’deki Varlığını bu anlaşma ile birlikte ortaya koymuştur” dedi.

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:50:30

AGİT'ten Fransa'ya 'AA Foto Muhabiri' Tepkisi

Medya Özgürlüğü Temsilcisi Harlem Desir: 'AA Foto Muhabiri Mustafa Yalçın'ın Fransa'daki gösterileri haberleştirirken ağır yaralanması çok endişe verici'.

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:50:29

Bolu'da 'Dur' İhtarına Uymayan Araçtaki İki Zanlı Kaçtıkları Ormanda Yakalandı

Bolu'da uygulama yapan polis ekipleri, "dur" ihtarına uymayan ve bir süre araçla ardında da yaklaşık 5 kilometre ormanlık alanda yaya olarak kaçan iki şüpheliyi yakaladı.

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:49:28

Türk Kızılayından Evi Yanan Aileye Yardım

Menteşe ilçesindeki yangında evleri kullanılamaz hale gelen aileye yardımda bulunuldu.

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:46:28

Hakkari'de Kitap Kampanyası

Hakkari'nin Durankaya Beldesi'nde Çok Programlı Lisede açılan "Şehit Teğmen Abdulselam Özatak" kütüphanesi için kampanya başlatıldı.

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:44:03

KKTC Başbakanı Tatar Açıklaması 'Libya İle Yapılan Anlaşma Yeni Bir Haritaya Sebebiyet Vermiştir'

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, Türkiye'nin deniz yetki alanları sınırlandırması konusunda Libya ile anlaşma imzalamasının Doğu Akdeniz'de yeni bir haritaya sebebiyet verdiğini belirtti.

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:43:31

Doğantaş'ta Meydan Düzenlemesi

Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı Doğantaş Mahallesi’nde meydan çalışması yapılacak.

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:43:29

'Lavaboyu Kullanma' Bahanesiyle Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Antalya'da bir kadının maaşının son kalan kısmını çalan şüpheli, başka bir iş yerindeki çantadan para alırken de güvenlik kamerasınca görüntülendi Tezgahtar Filiz Durmaz: 'Bir an önce yakalanmasını ve başkalarının da parasını çalmamasını istiyorum'.

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:41:30

Barış Pınarı Harekatı'nda Görevli Sağlıkçının 'Yaralı Mehmetçik' Anısı Duygulandırdı

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde görev yapan kentteki sağlık personeline başarı belgesi takdim etti Bölgede yaşadıklarını anlatan sağlık personeli Mustafa Erdem Ege: 'Yaralı asker arkadaşlarımız vardı. Yaralı askerleri aldık. Bir askerimiz bize, 'parkamı yere serin, ambulansın içine kan dolmasın' dedi, bunu duyunca donduk kaldık'

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:40:29

Ahmet Nur Çebi Açıklaması 'TFF, Transfer Yapamayacağımızı Söyledi'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’ın gündemine dair açıklamalarda bulundu. TFF’nin transfer yapamayacaklarını söylediğini ifade eden Ahmet Nur Çebi, "UEFA’dan men kararı da gelebilir" açıklamasını yaptı.

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:38:32

ABD'nin Yaptırımlarına Iraklı Siyasetçilerden Cevap

ABD Hazine Bakanlığının Iraklı siyasetçiler hakkında aldığı yaptım kararına Şii Asaib Ehli Hak Örgütü ile Arap Projesi Başkanı Şeyh Hamis Hançer ve Asaib Ehli Hak Örgütü yöneticilerinden Muhammed el-Rubayi’den cevap geldi.

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:38:32

Unuttuğu Çay Bardağını İade Eden Tırcı Gökhan Firma Sahibinin Takdirini Kazandı

Konya'da bir firmanın deposuna gübre indiren tır şoförünün, firmanın ikram ettiği çayı içtikten sonra aracında unutarak yanında götürdüğü bardağı, bir hafta sonra üzerinde bir notla iş yerine bırakması, firma sahibini duygulandırdı.

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:38:30

MÜSİAD Malatya'da 'Ticaret Hukuku Ve Ahlak' Konferansı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi ile Malatya Ensar Vakfı tarafından ‘Ticaret Hukuku ve Ahlak’ konulu konferans düzenledi.

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:38:00

Tekvando Grand Prix Finali'nde 2 Madalya

Moskova'nın ev sahipliği yaptığı organizasyonda Hatice Kübra İlgün gümüş, Rukiye Yıldırım ise bronz madalyanın sahibi oldu.

7 Aralık 2019 Cumartesi   13:37:59

 1  2  ...  24  25  26  ...  45  46